Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

tabi ya adamlar muhtaçtı sanki bize imzalamıyorlarsa kadro dışı bırakır 1 sene top oynayamazlar! ayrıca benim içimden f5 in devreye girip her zamanki gibi bu 2 oyuncuyuda kapıcağı geliyor! zaten ufuk gibi bir kaleci şart sezeride biz almayalım diye alırlar!

Valla rakibe nispet olsun diye yapilan her transfer hatali bir transferdir.

Fener bu oyunculari alsa ne olur almasa ne olur?

Sezer´i nerde oynatacakmis Fener?Fener kim genc futbolcuya güvenip forma vermek kim?Genc yerli bir futbolcu Fener´e gidecek kadar aptalsa kendi sorunu.

Gitsin bitirsin hayatini.Ilhan Parlak gibi bir yetenegin futbol hayatini bitirdi adamlar.Chelsea filan izliyordu Parlak´i.Baba´yi alir Fener.

Ben iddialiyim.Hicbisey yapmasin yönetim.Son gün kendi elleriyle kendi arabasiyla Florya´ya getirecek Manisa Baskani bu oyunculari.Yine diyorum, ceza olarak 4 degil sadece 2 futbolcu teklif etsinler ve son gün o köylü kurnazi Baskan bu teklifi de kabul etmek zorunda kalacak.Yüregi yetiyorsa bu oyunculari 1 sene oynatmasin bakin o baskani bitiriyorlar mi bitirmiyorlar mi..

Manisa başkanı ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum..

Aynen ben de anlamıyorum. 31 Ağustos'a kadar vermezlerse Manisa'da kalacaklar. Sözleşme yenilemedikleri için kadro dışı kaldılar. Ve bir sezon boyunca öyle kalacaklar. Sezon sonu da sözleşmeleri bittiği için bedavaya bize gelecekler.

Aynen ben de anlamıyorum. 31 Ağustos'a kadar vermezlerse Manisa'da kalacaklar. Sözleşme yenilemedikleri için kadro dışı kaldılar. Ve bir sezon boyunca öyle kalacaklar. Sezon sonu da sözleşmeleri bittiği için bedavaya bize gelecekler.

Göze alamaz Baskanlari bunu.Besiktas 10 numarayi bitürlü bulamadigi icin ( Besiktas´i takmadiklari icin :)) belki Sezer´e talip olabilirler.Ancak böyle bir durumda Sezer´i kaybederiz.Yoksa Manisa Baskani bu futbolculari bize vermeye mecburdur.Potansyel milli takim futbolcularin hayatini bitirirse birirleri de onun hayatini bitirir.Bu kadar acik..

Birde neymis Galatasaray oyuncularının kafasını karıstırmıs.İyi futbolcun varsa heralde büyük kulupler isteyecek futbolcuların hedefi heralde 3 büyüklerde oynamak olacak.Bunları hiç düşünmüyor galiba Sayın Yaralı:rolleyes:

Oyuncular gelmek istiyor, Galatasaray istiyor, Manisaspor kendini naza çekiyor.

Büyük ihtimal olur gibime geliyor bu transfer. Orta bir yol bulunur. Olmadı Haldun Üstünel devreye girer. :D

manisanın yaptıgı tam bır ahmaklık baska sekilde adlandıramadım

adamların hayatıyla oynuyorlar kadro dısı bırakıp

hic bir mantıksal yanı yok.. yazık...

iki taraf da resti çekerek blöf yapıyor aslında. bakalım kim kazanacak:)

Aklı sıra naz yapıyor Yaralı, fazla naz aşık usandırır başkan, şark kurnazlığı ile fazla para koparmaya çalışırken hem zararlı çıkacaksın, hem de iki tane önemli oyuncunun gelecekleriyle oynayacaksın, diğer Manisalı göze girmek isteyen oyuncular için bile nasıl kötü örnek olduğunun farkında değilsin.

Manisalı genç bir oyuncu olsam kara kara düşünürdüm valla. ''1-2 sene sonra bende gitmek istersem ne olacak?'' diye. 10 gün bile fazla bence. Umarım bizim yönetim sıkılıp vazgeçmez transferden.

Başkanları der ki: eğer GS sezon sonu bedava almak için anlaşmaya yanaşmazsa bir yıl boyunca hiç oynamamış futbolcuları almış olacak.Kendine göre tehdit ediyor güya.

bu arada konu dışı ama ardaya en az 1 maç ceza verilecek denilmişti.son dakika haberi olarak ardaya ihtar cezası verilmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt