Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Valla gercekten cok kötü bir durum Sezer ve Ufuk icin.

Manisa resmen Cocuklarin gelecegi ile oyniyor.

Sayin Polat umarim bu isi en kisa sure icinde bitirir.

Lig basladi, millet bir aydir antreman yapiyor. Sezer (takimin en iyi oyuncusu ve kaptani) ve Ufuk (Manisanin 1 numarasi ve Milli kaleci) kayiplar arasindalar.

Başkanları der ki: eğer GS sezon sonu bedava almak için anlaşmaya yanaşmazsa bir yıl boyunca hiç oynamamış futbolcuları almış olacak.Kendine göre tehdit ediyor güya.

En başta en kaliteli oyuncularını kaybetmiş olurlar. Bir sene oynamasalar da yeteneklerinden birşey kaybetmezler bence.

Adnan Polat'ın artık bu işi bitirmesi gerekir , çok fazla uzadı bu konu.Çoktan imza atmış olmaları lazımdı bize.

Galatasaray’ın ısrarla istediği Sezer Öztürk ve kaleci Ufuk Ceylan’ı kadro dışı bırakan Manisaspor Yönetimi, sarı-kırmızılılara bir kez daha tepki gösterdi

Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın, “Sezer ve Ufuk’u bu sezon olmazsa gelecek sezon mutlaka transfer edeceğiz” sözlerine yanıt veren Başkan Kenan Yaralı, “Eğer Galatasaray, Sezer ve Ufuk’u istiyorsa, gelip bizimle konuşur. Ama bu tutumlarını sürdürürlerse, gelecek sezon bir yıl hiç oynamamış iki futbolcu alırlar” açıklamasını yaptı.

Milliyet

Onlarda bir sezon hiç oynamamış adamlara para vermiş olurlar..Hemde takımın en iyilerine..

Kim daha zararlı çıkar acaba?

Manisa satmak zorunda inatlaşırsa kendi kaybeder..

Biz beşiktaş fener değiliz 6-7 mn euro verelim..

Onlarda bir sezon hiç oynamamış adamlara para vermiş olurlar..Hemde takımın en iyilerine..

Kim daha zararlı çıkar acaba?

Manisa satmak zorunda inatlaşırsa kendi kaybeder..

Biz beşiktaş fener değiliz 6-7 mn euro verelim..

Kesinlikle haklısın. Bir sezon boyunca oyuncularını kadro dışı bırakıp hiçbir maçta görev vermezlerse gözümde beş paralık değerleri kalmaz ve ayrıca maddi açıdan da büyük bir zarar yaşarlar.

seve seve ya da başka türlü nasıl olsa imzayı atacaklar, elbette biz istediğimiz sürece

ben oyunculara üzüldüm onlar haketmedi böyle olmasını bence..

Seve seve, eze eze aliriz falan diyorsunuz da, oyunculari dusunun biraz.

Adamlar top oynayamiyorlar. Galatasarayda oynamak istiyoruz demisler, bize güvenip sira bizde (Sezgin ugrasiyor bu transferle bildigim kadariyla, ona güvenmislerdir) .En kisa sure icinde bitirmeliyiz bu transferi. Aslinda coktan bimis olmaliydi.

"Ama bu tutumlarını sürdürürlerse, gelecek sezon bir yıl hiç oynamamış iki futbolcu alırlar”

Bu zihniyetteki bir kişinin TSL takımlarından birine başkanlık yapması çok acı ve

düşündürücü bir durum.

Nasil tirsmaya basladi ama Baskanlari? Biz bu baskani madara edecegiz.Bunu belirteyim.Böyle 180 derece döndürürüz adami. Kesinlikle Galatasaray´a satmayacagiz diyen adam simdi gelsinler görüselim yoksa seneye 1 sene futbol oynamamis adam alirlar diyor.Bu ayin sonunda da köp..... gibi verecek bize bu futbolculari...

Onlar kaybeder diye kesin konusuyorsunuz.

Ama acaba bu cocuklar bu konuda sonuna kadar dayanabilecekler mi?

Nasıl güvenebiliyorsunuz anlamıyorum.

Mehmet Topuz gerekirse 1 yıl futbol oynamam yine de Beşiktas a giderim dedi sonuc ortada.

Ben 1 yıl futbol oynamamayı göze alabileceklerini sanmıyorum.

Umarım takas ve bir miktar para karsılıgı bu transferi hallederiz.

Onlar kaybeder diye kesin konusuyorsunuz.

Ama acaba bu cocuklar bu konuda sonuna kadar dayanabilecekler mi?

Nasıl güvenebiliyorsunuz anlamıyorum.

Mehmet Topuz gerekirse 1 yıl futbol oynamam yine de Beşiktas a giderim dedi sonuc ortada.

Ben 1 yıl futbol oynamamayı göze alabileceklerini sanmıyorum.

Umarım takas ve bir miktar para karsılıgı bu transferi hallederiz.

Iste ben de bunu diyorum ama nafile.

Cocuklara yazik olacak.

Bak iste Lig basladi, bu hafta 2. hafta maclari oynanacak. Sezer ve Ufukun ise seyirci kaldi. Bunlar öyle bos adamlar degil. Biri gecen sezon Manisanin ve hatta 2. ligin en iyi oyuncusu secilmis Kaptan Sezer, öteki Manisanin kaledeki 1 numarasi ve Milli kaleci Ufuk. Dedigin gibi ne kadar dayanirlar bilinmez, sonucta futbol oynayarak ekmek parasi kazaniyorlar. Gelecegi zora sokmak istemezler, bir an önce futbola dönmek istiyorlardir. Belkide "Galatasarayda oynamak istiyoruz" dediklerine bile pisman olmuslardir. Belasini versin Manisanin baskani olayin o kadar icine etti ki...

Ben Sezerin veya Ufugun yerinde olsam Sayin Polatin "Seneye bedava aliriz" ve Sezginin "Son teklifi biz coktan yaptik, Manisa kabul ederse olur, etmezse seneye bedava getiririz" (buna benzer) dediklerini duysam kafamda birsuru soru isaretleri olurdu herhalde.

Iste ben de bunu diyorum ama nafile.

Cocuklara yazik olacak.

Bak iste Lig basladi, bu hafta 2. hafta maclari oynanacak. Sezer ve Ufukun ise seyirci kaldi. Bunlar öyle bos adamlar degil. Biri gecen sezon Manisanin ve hatta 2. ligin en iyi oyuncusu secilmis Kaptan Sezer, öteki Manisanin kaledeki 1 numarasi ve Milli kaleci Ufuk. Dedigin gibi ne kadar dayanirlar bilinmez, sonucta futbol oynayarak ekmek parasi kazaniyorlar. Gelecegi zora sokmak istemezler, bir an önce futbola dönmek istiyorlardir. Belkide "Galatasarayda oynamak istiyoruz" dediklerine bile pisman olmuslardir. Belasini versin Manisanin baskani olayin o kadar icine etti ki...

Ben Sezerin veya Ufugun yerinde olsam Sayin Polatin "Seneye bedava aliriz" ve Sezginin "Son teklifi biz coktan yaptik, Manisa kabul ederse olur, etmezse seneye bedava getiririz" (buna benzer) dediklerini duysam kafamda birsuru soru isaretleri olurdu herhalde.

aynen öyle ya o gerizekalı futbol yoksunu başkan bozuntusu yüzünden bu adamlar harcanacak olan türk futboluna olacak, kaç tane oyuncu bir miktarda para verildi verse nolcakki yani, işi zora koşarak nolcak bakalım bu oyuncular olmadan düşsünde aklı başına gelsin...

Başkan Kenan Yaralı, “Eğer Galatasaray, Sezer ve Ufuk’u istiyorsa, gelip bizimle konuşur. Ama bu tutumlarını sürdürürlerse, gelecek sezon bir yıl hiç oynamamış iki futbolcu alırlar” açıklamasını yaptı.

Season sonu ortada ne Manisa kalır ne Yaralı. Küme düşün o zaman görecem ben seni Yaralı.....

ya ben bu manisa başkanı yüzünden ilk defa ban yedim yorum yapmayım yapmayım diyorum dayanamıyorum.

walla bu adamı görsem suratına tükürürüm inşallah o klübün başından kovalarlar seni. inşallah

Van Der Vaart bedava!

Uluslararası Profesyonel Futbolcu Sendikası Başkanı Wil van Megen yaptığı bir açıklama ile Real Madrid antrenörü Manuel Pellegrini'nin, Real Madrid'in futbolcusu Rafael Van Der Vaart hakkında söylediklerinden sonra Hollandalı futbolcunun Real Madrid'i bedelsiz terk etme hakkı doğduğunu söyledi.

Real Madrid'in antrenörü Manuel Pellegrini, Hollandalı futbolcu Vaart'ın takımda yeri olmadığı yönünde açıklamalar yapmıştı. Antrenörün bu sözlerinin Vaart'ın Real Madrid'in gözünde bir kıymeti kalmadığı anlamına geldiğini söyleyen Wil Van Megen, dolayısıyla Real Madrid'in futbolcu ile kulüp arasındaki sözleşmeyi kırdığı ve futbolcunun bir başka kulübe transferi durumunda bir transfer ücreti talep edemeyeceğini söyledi.

Real Madrid, Hollandalı orta saha futbolcusunu gecen sezon HSV Hambourg'dan 16 milyon Euro'ya almıştı. En azından verdiği parayı geri almak isteyen Real Madrid'de bugüne kadar Vaart'ın transferi konusunda hiçbir kulüpten talep gelmedi.

Rafael Van Der Vaart, en son oynanan İngiltere-Hollanda hazırlık maçında forma giydi ve 2-2 biten maçın bir golünü attı.

Kaynak: DHA

şimdi bunu neden buraya yapıştırdın demeyin.

Durumun aynısı sezer ve ufuk'a olmuyo mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt