Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Merak etmeyin, gelecek seneye falan kalmaz bu adamlar, bu yaz halledilir.

bence artık kaleyi bir türke devretme zamanı geldi

manisa başkanı inat etme hadi hadi....

Ya umarım doğru yol izliyoruzdur çünkü Paf'a gönderilecekmis Ufuk'la Sezer böyle giderse..

ya yazik gercekten su cocuklara istedikleri parayi verelim alalim su cocuklarida bitsin yazik onlarda belliki gercek galatasaraylilar

Adnan Sezgin senin istifa ettigin gün okadar çok rahatlıyacam ki 1 işide adam gibi yapsan 2010da Abdurrahim Albayrakı istiyoruz

bence artık kaleyi bir türke devretme zamanı geldi

manisa başkanı inat etme hadi hadi....

Onu denediğimiz zaman geçen yıldı bence burdan böyle bir Türk kalecisi olan takımların kalecilerine bakıyorumda hepsi çok komik hatalar yapıyorlar bence kale çok önemli sağlam olması gerekir.Tabiki Türk kalecilerde iyi maçlar çıkarabilir ama güven ortamı yaratamıyorlar malasef.Yabancı eldivene muhtacız.

Haldun Üstünel halleder bu işi.

Zaten Adnan sezgin'in beceriksizliği yüzünden iç transfere'de el attı.

Bu transfer son gune kadar devam eder ...

Artık birine güvenmemiz lazım Ufuk anlatılanlara bu olabilir ayrıca hata yapmayan kaleci olmaz (bakınız Peter Cech'in Nihat'tan yediği gol) sadece hata sürekli aynı zaafiyetten olursa bu kalecinin eksikliği olduğunu gösterir bana kalsa L.Francoyu almaz Ufuk'u alır kaleye geçirirdim ve onu teknik heyete teslim ederdim malum hala inanamıyorum kulubedekilere ONLAR İŞİNİ BİLİYOR :)

Bu arada Sezerin özelliklerini bilen birisi yazsada bilgilensek...

Bu Sezgin bir işide becerse şimdi Abdurrahim Albayrak olsa çoktan imzalamıslardı.Umarım 2010da Albayrak listede olur Sezginin yerine

Bu arada Sezerin özelliklerini bilen birisi yazsada bilgilensek...

Sol acik oyun kurucu ve forvet özellikleri olan süratli yetenekli bir oyuncudur. Manisada gecen sezon cok başarılı bir performans göstermis ve kaptanlığa kadar yükselmis. Manisada oyun kurucu olarak oynamaya baslayinca gol ve asistleri ortada (14 tane gol ve 14 de asist yapmis). Gecen sene gercekten cok iyi performans ortaya koymus 2. ligde yilin futbolcusu secildi. Sutlari baya iyi ve duran toplari da etkili kullaniyor. 23 yasinda ve boyu 1,76. Teknigi, Hizi, Top sürme ve bitiriciligi üst seviyede. Benim gördüklerim ve duyduklarim bunlar.

Anlattıklarına göre sağlam futbolcu gelmesini bekliyoz

anlataştığımız 3 tane adam var ama hala alamıyoruz ne feci durum ya sezer ufuk vede mehmet aurelio :S

anlataştığımız 3 tane adam var ama hala alamıyoruz ne feci durum ya sezer ufuk vede mehmet aurelio :S

SCOUT ekibimiz olsa simdi bize an ez 5-6 tane aurelio kalitesinde ucuz adam bulmustu.

ama yok iste, sadece unlu futbolcularin pesinden kosuyoruz

daha heyecanli orasi ayri tabii ki

Bu Sezgin bir işide becerse şimdi Abdurrahim Albayrak olsa çoktan imzalamıslardı.Umarım 2010da Albayrak listede olur Sezginin yerine

Albayrak listede olursa Haldun Üstünel olmaz renktaş, benim bildiğim Üstünel istemiyor Albayrağı, zaten tarzlarına bakarsan da çok farklı adamlar.

Ufukla Sezer bir şekilde gelecek artık bu saatten sonra, ya şimdi paşa paşa verecekler ya da ara transferde daha az bir paraya razı olacaklar, kimin ilgilendiği farketmez bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt