Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ufuk Ceylan

Ufuk gelsin francoyu yedek bıraksın, milli takımın kalecisi olsun ve volkan yerine ufuk kalemizi korusun

Ufuk gibi kalecinin bir seneyi maç yapmadan geçirmesi çok kötü olur kariyeri için...

bence bir şekilde bursaspor kadrosuna girer , seneye de bedelsiz alabilirsek ideal gerçekleşmiş olur :D

İs buyurmak haddime degil ama;

Bizim yapmamiz gereken Manisaspor ile anlasip onlarin Ufuk u kadrolarini almalarini saglamak ayni zamanda seneye Ufuk un bize katilmasi icin anlasma yapmak.Yani bonservisini verip yine Manisaspor da kalmasini saglamak daha mantikli olur bence.

Daha öncede dedim, bizim öncelikli hedefimiz Ufuk olmalı. Kendisi gereken fedakarlığı gösterdi, şimdi sıra bizde. Galatasaray bu olmamalı.

eğer ufuku almazsak ilk defa yönetime karşı endişelerim olacak.

ufuk bizim için o kadar fedakarlık yaptı biz halen bedava gelmesinimi bekleyecez.

tek istegim bu karekterli oyuncuyu hemen transfer edilmesi.

Göreceli bir karakterlilik Ufuk'unki . :) Bir Manisa taraftarına sorsanız, ne cevap verir acaba . . ? :rolleyes:

Ufuk transferini sonlandırmak önceliğimiz olacaksa, Aykut ve Orkun'u göndermemiz gerekir . Zor gibi geliyor bu da bana . Tabi isterim kadromuzda görmek Ufuk'u, hayırlısı olur umarım .

Göreceli bir karakterlilik Ufuk'unki . :) Bir Manisa taraftarına sorsanız, ne cevap verir acaba . . ? :rolleyes:

Ufuk transferini sonlandırmak önceliğimiz olacaksa, Aykut ve Orkun'u göndermemiz gerekir . Zor gibi geliyor bu da bana . Tabi isterim kadromuzda görmek Ufuk'u, hayırlısı olur umarım .

Bana da bu saatten sonra olmaz gibi geliyor, ara transferde takasla almak daha mantıklı, nazı azalacaktır Manisanın. Ya da az bir para ile takassız da halledilir o zaman.

6-7 tane hıc oynatmıyacagımız oyuncul var elımızde onları bedavaya cıkaracagımıza ufukla takas elderız umarım bır kacını...

Bugün son teklif yapılacakmış Ufuk için.Akşam Sezeri beğendim,bizde iş yapabilecekbir futbolcu.

O degilde elimzden çıkarmamız gereken çok oyuncu var

Manisanında geniş bir kadrosu yok 2-3 oyuncu versek şunlara Ufuk için iyi olur

Herkes bir takastır tutturmuş gidiyor da kimse Manisa ne istiyor diye sormamış. Adamlar peşin para istiyor. Vade kabul etmiyor. Takasta istemiyorlar. Yönetime sallamak bu kadar basit olmamalı.

Rijkaard, Elano, Keita' yı getirince iyi yönetim Ufuk alınmazsa "kafamda şüphe var". O zaman gelme sen maça!!!Hayret birşey.

O degilde elimzden çıkarmamız gereken çok oyuncu var

Manisanında geniş bir kadrosu yok 2-3 oyuncu versek şunlara Ufuk için iyi olur

Verilecek oyuncular konusunda bu saatten sonra anlaşmak zor Anadolu takımları ile. Ara transferde işler iyi gitmeyince klasik TD değiştirme ve yeni oyuncular alma hevesine gireceklerdir, o yüzden şimdi beklemek bana daha mantıklı geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt