Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ufuk Ceylan

Aslanyürekliler forumunda admin ve çok güvenebileceğimiz bir kişi olan Barış Bey biraz önce Ufuk içinde çok yol aldığımızı heran bitebileceğini yazdı. Umarım biter çok sevineceğim .Sercan olmasa da olur artık ama galiba malum takımın sitesi demin birkez daha Sercanı yalanlama mesajı yayınlamış.Birisi kontrol edebilir mi? Ben o siteye gitmek bile istemiyorum da.....

Tüm sitelerde haber patladı benim az önce öğrendiğim manisaspor kalecisi ufuk işininde bitmek üzere olduğu saygılarımla B.Cenk

Aslanyürekliler forumunda admin ve çok güvenebileceğimiz bir kişi olan Barış Bey biraz önce Ufuk içinde çok yol aldığımızı heran bitebileceğini yazdı. Umarım biter çok sevineceğim .Sercan olmasa da olur artık ama galiba malum takımın sitesi demin birkez daha Sercanı yalanlama mesajı yayınlamış.Birisi kontrol edebilir mi? Ben o siteye gitmek bile istemiyorum da.....

iyişallah ufuk olur! ayrıca sercanı f.b birkez daha yalanladı! büyük ihtimalle ya bize gelicek yada bursada kalıcak gibi gözüküyor...

Bu transferde olacakmış gibi duruyor. Her yerden duyumlar geliyor.

Dun manisanın hocası Ufukun hala gitmeye direttiğini söylemişti umarım olur

Sezer de ol saydı keşke ama Caner olduğuna göre o da orada oynayabilir:)

Evet yalanlama yapıldı, artık Sercan ile ilgilenmezler.

Ufuk iyi transfer olabilir. Ama Aykut henüz elden çıkmadığı için bu durum beni epey tedirgin etmektedir.

Evet yalanlama yapıldı, artık Sercan ile ilgilenmezler.

Ufuk iyi transfer olabilir. Ama Aykut henüz elden çıkmadığı için bu durum beni epey tedirgin etmektedir.

Nonda takımda kalacakmış. Bursa'ya Sercan için 2 futbolcu veriyormuşuz.

Bursa para eden oyuncu alacaktır diye tahmin ediyorum. Yaser ve Mehmet Güven değildir bu isimler.

Necati ve Aykut olabilir eğer Aykut değilse Manisa'ya Aykut ile Yaser'i verip Ufuk'u alabiliriz :)

Sezer olmasada Ufuk kesinlikle gelmelidir. Önümüzdeki yıllar bizim ve milli takımın bankosu olur.

Ufuk kesinlikle gelmeli ama bu sene ama seneye ve artık kaleyi bir türk almalı

Deniyor ki Ufuk Ceylan Galatasaray'da, Aykut Erçetin Manisaspor'da. Bülent Timurlenk twitter sayfasında yazmış. Benim için %90 demektir bu. Sağlam transfer. 2. çinko da oldu, kalenin geleceğini de sağlama almış oluyoruz böylece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt