Uğur Boral, FETÖ Sohbetine Katılanları Açıkladı!

Bir daha bize laf atarken 2 kere düşünür beyinsiz şikeciler.İlk 11 çıkarmışlar fetöştan.

belediyede copculuk yapan adamlar atildi bunlar milyonlar goturuyor herhangi hukuki surec isletiliyor mu bunlarin hakkinda?
Ben yakın zamanda hepsi olmasa bile bir ikisinin Cumhurbaşkanı ile poz verip devletimizin yanındayız mesajları vermesini bekliyorum.

Bekir İrtegün’ün itirafları sonrası Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topal ve Beşiktaş oyuncusu Gökhan Gönül hakkında soruşturma açılsın kararı çıktı. Oyuncular gözaltına alınacak. (Sözcü)

Bir kaç futbolcu yüzünden Galatasaray'a bok atanların yüzü kızarır mı ? Tabiki hayır.

Bekir İrtegün’ün itirafları sonrası Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topal ve Beşiktaş oyuncusu Gökhan Gönül hakkında soruşturma açılsın kararı çıktı. Oyuncular gözaltına alınacak. (Sözcü)

Gokhan gonul bjk oyuncusu yaziyor , emre nasil fb oyuncusu oluyor

Para para para

Sike sike sike

Fetonun cocugu

Ibne Fenerbahce

Gokhan gonul bjk oyuncusu yaziyor , emre nasil fb oyuncusu oluyor
yazarın şaşırması olsa gerek. içinde hala fb li olarak yasıyor demek belözü.

yada gs li, zamanında bize yapılan algının aynısını yapmaya calısıyor aklınca.

Sohbete katildi diye goz altina mi alinir , uydurmus biraz

Ayrica bu adamlar sokaktan gecen mehmet efendi degil , unlu kuluplerde oynayan futbolcular

Ayrica bu adamlar sokaktan gecen mehmet efendi degil , unlu kuluplerde oynayan futbolcular

Başımıza ne geldiyse bu adam kayırma yüzünden geldi zaten.

Adaletin olmadığı bir ülkede hiçbir şey olmaz çok da yaşamaz.

Adam kayirma yok . Neden gozaltina alinsinlar , bir sebep goremiyorum eger aciklanan kadarsa

Sohbete katilmak diye bir suc mu var ? Ayrica tarih verilmemis . Hangi mantikla gozalti ?

Gözaltı nedir ki, 6 yıl 3 ay bunun cezası.

Ünlü olmasının bir anlamı yok.

Abicim cezalik eylem nedir bir anlasam

Ben mi bir sey kacirdim

Abicim cezalik eylem nedir bir anlasam

Ben mi bir sey kacirdim

Örgüte yardım ve yataklık, üyesi olma, sohbete katılma vs vs istense 100 tane ayrı şeyden ceza verilir ama bir öğretmen yapınca verdikleri 6 yılı topçular yapınca vermezler.

Örgüte yardım ve yataklık, üyesi olma, sohbete katılma vs vs istense 100 tane ayrı şeyden ceza verilir ama bir öğretmen yapınca verdikleri 6 yılı topçular yapınca vermezler.

Kanitlari varsa yardim yatakligi , bunlara da versinler lafim yok

Ama fi tarihinde sohbete gitti diye teror orgutune yardim nasil oluyor onu anlamiyorum

Yeni tarihli ise bilemem . Oyle kolay degil insanlari goz altina almak tutuklamak , ozgurluklerinden ali koymak

Kanitlari varsa yardim yatakligi , bunlara da versinler lafim yok

Ama fi tarihinde sohbete gitti diye teror orgutune yardim nasil oluyor onu anlamiyorum

Yeni tarihli ise bilemem . Oyle kolay degil insanlari goz altina almak tutuklamak , ozgurluklerinden ali koymak

Sohbete katılmak az bir şey mi ben, sen niye katılmadık bir vaad verilmiş demek ki katıldılar hiç konuşmadan ,haberleri olmadan, tepeden inme sohbete mi katılacaklar.

Tamam ama o zaman o bilgilere vakif olsak , ben de sizle ayni dusunurum

Tahminle adam mi tutuklanir yahu :)

Geri
Üst Alt