Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 14.993
- 3.976
- 1.778
Bir daha bize laf atarken 2 kere düşünür beyinsiz şikeciler.İlk 11 çıkarmışlar fetöştan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yakın zamanda hepsi olmasa bile bir ikisinin Cumhurbaşkanı ile poz verip devletimizin yanındayız mesajları vermesini bekliyorum.belediyede copculuk yapan adamlar atildi bunlar milyonlar goturuyor herhangi hukuki surec isletiliyor mu bunlarin hakkinda?
Bekir İrtegün’ün itirafları sonrası Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topal ve Beşiktaş oyuncusu Gökhan Gönül hakkında soruşturma açılsın kararı çıktı. Oyuncular gözaltına alınacak. (Sözcü)
yazarın şaşırması olsa gerek. içinde hala fb li olarak yasıyor demek belözü.Gokhan gonul bjk oyuncusu yaziyor , emre nasil fb oyuncusu oluyor
Sohbete katildi diye goz altina mi alinir , uydurmus biraz
Ayrica bu adamlar sokaktan gecen mehmet efendi degil , unlu kuluplerde oynayan futbolcular
Sohbete katildi diye goz altina mi alinir , uydurmus biraz
Ayrica bu adamlar sokaktan gecen mehmet efendi degil , unlu kuluplerde oynayan futbolcular
Medyamız kuvvetli olsa şu manşetlerle algıyı tam tersine çevirirdikBir kaç futbolcu yüzünden Galatasaray'a bok atanların yüzü kızarır mı ? Tabiki hayır.
Abicim cezalik eylem nedir bir anlasam
Ben mi bir sey kacirdim
Örgüte yardım ve yataklık, üyesi olma, sohbete katılma vs vs istense 100 tane ayrı şeyden ceza verilir ama bir öğretmen yapınca verdikleri 6 yılı topçular yapınca vermezler.
Kanitlari varsa yardim yatakligi , bunlara da versinler lafim yok
Ama fi tarihinde sohbete gitti diye teror orgutune yardim nasil oluyor onu anlamiyorum
Yeni tarihli ise bilemem . Oyle kolay degil insanlari goz altina almak tutuklamak , ozgurluklerinden ali koymak