- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Tamam ama o zaman o bilgilere vakif olsak , ben de sizle ayni dusunurum
Tahminle adam mi tutuklanir yahu![]()
Tahmin yok ki katılmış işte en azından gözaltı olmalı ifade alınmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam ama o zaman o bilgilere vakif olsak , ben de sizle ayni dusunurum
Tahminle adam mi tutuklanir yahu![]()
Sohbete katilmak , o tarihlerde bir teror orgutu olarak anilmayan bir yapiyla iliskide olmak .. ben bu anlatilan kadarsa bir suc goremiyoruM
Ayrica neyin goz altisi . Ifadeye cagrilirlar
bir kac yildir sadece fetönün f sini diyenleri bile hapise attilar. Fetöbahce avukatligini yapma surada. Her seyi koruyup savunuyorsun Masallah. Konu GALATASARAY olunca yok ceza yemeli, yok su olmali bu olmaliSohbete katilmak , o tarihlerde bir teror orgutu olarak anilmayan bir yapiyla iliskide olmak .. ben bu anlatilan kadarsa bir suc goremiyoruM
Ayrica neyin goz altisi . Ifadeye cagrilirlar
Sonuçta ortada bir terör örgütü var bu gözaltına almak için yeterli bir sebep.
Sohbetine katılmak, telefonuna mesaj gelmesi, şunu yap demesi bile yeterli terör örgütü diyorum dikkatini çekerim basit bir oluşum değil.
Nasıl ki herhangi bir öğretmen, çöpcü, belediye çalışanı anında alınıyorsa bu isimlerde alınmalı.
Şu saatte gelir misin 2 laf edelim diye değil ama gidip kendin alacaksın.
bir kac yildir sadece fetönün f sini diyenleri bile hapise attilar. Fetöbahce avukatligini yapma surada. Her seyi koruyup savunuyorsun Masallah. Konu GALATASARAY olunca yok ceza yemeli, yok su olmali bu olmali
Ustat olay devletin teror orgutu nitelemesinden ONCE olmus gibi gorunuyor
hic ugrasma. GS haric alayina yalakalik yapiyorsun burada. Bizden birisi gitse yine ceza almali felan dersin her zaman ki gibiEvet fetobahce diyemezsiniz , bu hakki kim veriyor size
Fetosaray da diyemez kimse . Ayni hata
Bu olaylar bireysel ve kisileri ilgilendiren seylerdir , camialarin isimleri bulastirilamaz . Her camiadan var bu tip seylere giden adamlar
Ayrica sohbete katildi diye de fi tarihinde , kimse gozaltina alinamaz tutuklanamaz
Öncesi sonrası yok ki darbeden önce temizlerdi zaten, öyle bakacaksak kimse ceza almamalıydı.
hic ugrasma. GS haric alayina yalakalik yapiyorsun burada. Bizden birisi gitse yine ceza almali felan dersin her zaman ki gibi
Ne demek oncesi sonrasi yok yahu . Allah askina ortada hukuk var , anlamsiz anlamsiz konusmayalim
Her olay yasandigi gunun kanuni sartlarina gore degerlendirilir
Fethullah nikahlara bile katiliyordu bizzat , oncesi sonrasi yoksa o donemde evlenenleri de iceri atalim , kolay mi bu kadar bu isler
Eger devlet bu yapiyi resmi olarak bir tanimlamaya soktuktan sonra baglarini kesmedilerse , o zaman baska
Mesele o zaten. Ortada hukuk falan yok. Öncesi de yok sonrası da yok. İşlerine nasıl geliyorsa öyle.
Ne demek oncesi sonrasi yok yahu . Allah askina ortada hukuk var , anlamsiz anlamsiz konusmayalim
Her olay yasandigi gunun kanuni sartlarina gore degerlendirilir
Fethullah nikahlara bile katiliyordu bizzat , oncesi sonrasi yoksa o donemde evlenenleri de iceri atalim , kolay mi bu kadar bu isler
Eger devlet bu yapiyi resmi olarak bir tanimlamaya soktuktan sonra baglarini kesmedilerse , o zaman baska
kimin nasil konusacagina karar veremezsin. Sadece bunu degil genel anlamda konusuyorum burada, haddini yeterince astin zaten. En güzel örnek FFP den ceza yememiz gerektigini diyip durdun surada.Uslup ve kelimelerine ceki duzen ver . Ben hic bir camiaya boyle yakistirmayi savunmam
Bu tayfa var diye fetobahce dersen , adamlarin fetosaray demesine nasil itiraz edeceksin
Kurumsal kimlikler insanlarin tercihleriyle kirletilemez
kimin nasil konusacagina karar veremezsin. Sadece bunu degil genel anlamda konusuyorum burada, haddini yeterince astin zaten. En güzel örnek FFP den ceza yememiz gerektigini diyip durdun surada.
O zaman haksiz bir durum varsa oturup onu elestirelim . Haksiz buldugumuz bir olayi genele yayip da "hadi hadi bunu da tutuklayin" denir mi yahu