Uğur Boral, FETÖ Sohbetine Katılanları Açıkladı!

Sohbete katilmak , o tarihlerde bir teror orgutu olarak anilmayan bir yapiyla iliskide olmak .. ben bu anlatilan kadarsa bir suc goremiyoruM

Ayrica neyin goz altisi . Ifadeye cagrilirlar

Sohbete katilmak , o tarihlerde bir teror orgutu olarak anilmayan bir yapiyla iliskide olmak .. ben bu anlatilan kadarsa bir suc goremiyoruM

Sonuçta ortada bir terör örgütü var bu gözaltına almak için yeterli bir sebep.

Sohbetine katılmak, telefonuna mesaj gelmesi, şunu yap demesi bile yeterli terör örgütü diyorum dikkatini çekerim basit bir oluşum değil.

Nasıl ki herhangi bir öğretmen, çöpcü, belediye çalışanı anında alınıyorsa bu isimlerde alınmalı.

Şu saatte gelir misin 2 laf edelim diye değil ama gidip kendin alacaksın.

Şu listedeki futbolcuların yarısı Galatasaray'da uzun süre oynamış olsa f***saray diye ortalığı yangın yerine çevirirdi haysiyetsiz şerefsizler. Medyayı ellerine almışlar, istediklerini görüp istemediklerine karşı üç maymunu oynuyorlar.

bir kac yildir sadece fetönün f sini diyenleri bile hapise attilar. Fetöbahce avukatligini yapma surada. Her seyi koruyup savunuyorsun Masallah. Konu GALATASARAY olunca yok ceza yemeli, yok su olmali bu olmali

Sonuçta ortada bir terör örgütü var bu gözaltına almak için yeterli bir sebep.

Sohbetine katılmak, telefonuna mesaj gelmesi, şunu yap demesi bile yeterli terör örgütü diyorum dikkatini çekerim basit bir oluşum değil.

Nasıl ki herhangi bir öğretmen, çöpcü, belediye çalışanı anında alınıyorsa bu isimlerde alınmalı.

Şu saatte gelir misin 2 laf edelim diye değil ama gidip kendin alacaksın.

Ustat olay devletin teror orgutu nitelemesinden ONCE olmus gibi gorunuyor

bir kac yildir sadece fetönün f sini diyenleri bile hapise attilar. Fetöbahce avukatligini yapma surada. Her seyi koruyup savunuyorsun Masallah. Konu GALATASARAY olunca yok ceza yemeli, yok su olmali bu olmali

Evet fetobahce diyemezsiniz , bu hakki kim veriyor size

Fetosaray da diyemez kimse . Ayni hata

Bu olaylar bireysel ve kisileri ilgilendiren seylerdir , camialarin isimleri bulastirilamaz . Her camiadan var bu tip seylere giden adamlar

Ayrica sohbete katildi diye de fi tarihinde , kimse gozaltina alinamaz tutuklanamaz

Evet fetobahce diyemezsiniz , bu hakki kim veriyor size

Fetosaray da diyemez kimse . Ayni hata

Bu olaylar bireysel ve kisileri ilgilendiren seylerdir , camialarin isimleri bulastirilamaz . Her camiadan var bu tip seylere giden adamlar

Ayrica sohbete katildi diye de fi tarihinde , kimse gozaltina alinamaz tutuklanamaz
hic ugrasma. GS haric alayina yalakalik yapiyorsun burada. Bizden birisi gitse yine ceza almali felan dersin her zaman ki gibi

Öncesi sonrası yok ki darbeden önce temizlerdi zaten, öyle bakacaksak kimse ceza almamalıydı.

Ne demek oncesi sonrasi yok yahu . Allah askina ortada hukuk var , anlamsiz anlamsiz konusmayalim

Her olay yasandigi gunun kanuni sartlarina gore degerlendirilir

Fethullah nikahlara bile katiliyordu bizzat , oncesi sonrasi yoksa o donemde evlenenleri de iceri atalim , kolay mi bu kadar bu isler

Eger devlet bu yapiyi resmi olarak bir tanimlamaya soktuktan sonra baglarini kesmedilerse , o zaman baska

hic ugrasma. GS haric alayina yalakalik yapiyorsun burada. Bizden birisi gitse yine ceza almali felan dersin her zaman ki gibi

Uslup ve kelimelerine ceki duzen ver . Ben hic bir camiaya boyle yakistirmayi savunmam

Bu tayfa var diye fetobahce dersen , adamlarin fetosaray demesine nasil itiraz edeceksin

Kurumsal kimlikler insanlarin tercihleriyle kirletilemez

Ne demek oncesi sonrasi yok yahu . Allah askina ortada hukuk var , anlamsiz anlamsiz konusmayalim

Fethullah nikahlara bile katiliyordu bizzat , oncesi sonrasi yoksa o donemde evlenenleri de iceri atalim , kolay mi bu kadar bu isler

Eger devlet bu yapiyi resmi olarak bir tanimlamaya soktuktan sonra baglarini kesmedilerse , o zaman baska

Mesele o zaten. Ortada hukuk falan yok. Öncesi de yok sonrası da yok. İşlerine nasıl geliyorsa öyle.

Bunları bu ülkenin başına bela edenler, belirli bir tarihten sonra bunları terör örgütü olarak tanımlasa ne olur yahu? Hukuk var ise toplum vicdanı diye de bir şey var ve bu toplum bu noktaya nasıl gelindiğini, kimler yüzünden gelindiğini gayet iyi biliyor. Buna sebep olanların da hala hesap vermediğini ve kendilerini yine fi tarihinden önce farkına varamadık, kandırıldık diye savunduklarını da.

Darbeden önce olanları hepimiz biliyoruz, dosttu hepsi anlatmak istediğim bu.

Kendilerince boşluk oluşuyor böyle istediklerine ceza veriyorlar istediklerini göz ardı ediyorlar.

Hukuk devletiyiz ama sözde ben uygulandığını hiç görmedim.

Bu tip yapilar gundemde kaldikca suni teneffus alir gibi hayatta kalmaya devam ederler

2 sene kimse feto meto demese gram kalmaz ama surekli gundemde tutuluyor

Uslup ve kelimelerine ceki duzen ver . Ben hic bir camiaya boyle yakistirmayi savunmam

Bu tayfa var diye fetobahce dersen , adamlarin fetosaray demesine nasil itiraz edeceksin

Kurumsal kimlikler insanlarin tercihleriyle kirletilemez
kimin nasil konusacagina karar veremezsin. Sadece bunu degil genel anlamda konusuyorum burada, haddini yeterince astin zaten. En güzel örnek FFP den ceza yememiz gerektigini diyip durdun surada.

kimin nasil konusacagina karar veremezsin. Sadece bunu degil genel anlamda konusuyorum burada, haddini yeterince astin zaten. En güzel örnek FFP den ceza yememiz gerektigini diyip durdun surada.

Yorum yap o zaman . Bana hakaret edemezsin , ettigin takdirde karsiligini alirsin

Yorumuna soz soylemedim , yalaka malaka dersen kulahlari degisiriz

O zaman haksiz bir durum varsa oturup onu elestirelim . Haksiz buldugumuz bir olayi genele yayip da "hadi hadi bunu da tutuklayin" denir mi yahu

O mesele 15 Temmuz sonrasında olanlardan ötürü artık hukuken imkansız bir konu. Türkiye için hiçbir şekilde halledilemeyecek bir mesele. Vallahi iktidarın kantarı ile onları bir tartsak...Neyse.

Geri
Üst Alt