Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.569
- 6.718
- 2.323
Orta açabilen bir sol bek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağlattın lan benihocam bilir
Umut Bül nickli üyenin siz Okan hocadan daha iyi mi bileceksiniz çıkışını nasıl yorumluyorsun üstat. Bu şahıs FT basimizdayken her hamlesini eleştiriyordu. Bir bildiği vardır falan ayaklarında değildi hicH. Olmasını dilerim...
H. Cund
Benim hatırladığım şöyleydi. Bir oyuncu bir sezon içinde 3 defa transfer olabiliyordu ama maksimum 2 takım için oynayabiliyordu.
Yani bu kural değişmediyse ne Yusuf ne de Ross başka bir takımda forma şansı bulamazlar bu sezon.
Bu yüzden Antalya Wright için Yusuf'u istiyor haberleri bildiğin işbilmezlerin sallamasyonu.
2 olması lazim
Gece ben de kurcaladım, bulamayıp vazgeçtim sonra. Burada amatör futbolculardan bahsediliyor...Kulüp izin verirse gider olarak anladım son cümleyi.
Ekli dosyayı görüntüle 187347
Umut Bül nickli üyenin siz Okan hocadan daha iyi mi bileceksiniz çıkışını nasıl yorumluyorsun üstat. Bu şahıs FT basimizdayken her hamlesini eleştiriyordu. Bir bildiği vardır falan ayaklarında değildi hic