Uğur Çiftçi İçin Sivasspor’la Prensip Anlaşması Sağlandı

Icardi'ye 8 asist yapar.

Bu da alınsın da Emre taşdemir de kalsın

Benim hatırladığım şöyleydi. Bir oyuncu bir sezon içinde 3 defa transfer olabiliyordu ama maksimum 2 takım için oynayabiliyordu.

Yani bu kural değişmediyse ne Yusuf ne de Ross başka bir takımda forma şansı bulamazlar bu sezon.

Bu yüzden Antalya Wright için Yusuf'u istiyor haberleri bildiğin işbilmezlerin sallamasyonu.

Kulüp izin verirse gider olarak anladım son cümleyi.
Screenshot_20230112_142518_Samsung Internet.jpg

kendisiin izlemek için kombine aldığımız günler olmuş idi. gelmesi beni mutlu eder.

Genç de değilmiş 31 yaşında.
Böylelerine para vermeye devam edeceksek gerçekten 3-5 maç idare edecek adam çıkmayan altyapıyı kapatalım boşa masraf olmasın.

Emre Taşdemir sakatlanmasa daha iyi futbolcu.

Elimizde sol bek için pek seçenek yok. Uğur, kazımcan dönene kadar orayı sırıtmadan götürür

Uğur Çiftçi Güray'dan falan daha stabil bir defans katkısı verir yani lig ölçütünde alınabilecek en iyi yerli sol bek olduğunu söyleyebilirim. 600 B €+ Emre anlaşması fena sayılmaz. Emre'ye rotasyonda bile güvenmek zor çünkü maça çıkmadan bile sakatlanmaya meyilli bir oyuncu.

Pislik de bir oyuncudur kendisi. Bizim maçlarda baya sinirlendiriyordu taraftarı.

Umut Bül nickli üyenin siz Okan hocadan daha iyi mi bileceksiniz çıkışını nasıl yorumluyorsun üstat. Bu şahıs FT basimizdayken her hamlesini eleştiriyordu. Bir bildiği vardır falan ayaklarında değildi hic

Doğru bir yorum olmamış, yakistiramadim

Geri
Üst Alt