Uğur Çiftçi İçin Sivasspor’la Prensip Anlaşması Sağlandı

Gece ben de kurcaladım, bulamayıp vazgeçtim sonra. Burada amatör futbolculardan bahsediliyor...
Benim hatırladığım şöyleydi. Bir oyuncu bir sezon içinde 3 defa transfer olabiliyordu ama maksimum 2 takım için oynayabiliyordu.

Yani bu kural değişmediyse ne Yusuf ne de Ross başka bir takımda forma şansı bulamazlar bu sezon.

Bu yüzden Antalya Wright için Yusuf'u istiyor haberleri bildiğin işbilmezlerin sallamasyonu.

Misimovic 10-11 sezonu içinde bizde Wolfsburgda ve Rusya'da oynamış. Rusya'nın sezonu kış ortası başladığı için de olabilir. En fazla bunu bulabildim bizim transferlerden

Hayirli olsun ama Kazim sakatsa derbilerde yine Dubua'yi tercih ederim

Misimovic 10-11 sezonu içinde bizde Wolfsburgda ve Rusya'da oynamış. Rusya'nın sezonu kış ortası başladığı için de olabilir. En fazla bunu bulabildim bizim transferlerden

Haji Adminim, MÖ futbolcunun durumu nereden aklına geldiyse?!..

Uğur Çiftçi Sivasspor oyuncusu değil mi niye Sivasspor’la prensip anlaşmasına varıyor

Niye başlık açarken türkçenin sınırlarını zorluyorsunuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ortaları baya iyi hele Kazımcana göre Ergün Penbe gibi gelir. Ancak Kazımcandaki tempo, fizik kalitesi ve mücadele yok. Hayırlı olsun diyelim yine de ama Kazımcan formayı çekip alır bundan bence.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

600.000 euro ise çok iyi, ben Sivas 2M’den aşağı bırakmaz diye düşünmüştüm.

uğur'a bu yaşta mertens,icardi ile oynayacağını söylesen 5 sene önce hass derdi.

gelsin yarım sezon fayda sağlasın sonra uğurlayalım.

Sol beke as adam almıyoruz. Bizi bu sene idare edecek bir sol bek alıyoruz. Üstelik Kazımcan iyileşme arifesinde. İki Türk sol bek rotasyonu bizim elimizi sezon içerisinde çok fazla rahatlatacak .

Bu transferi istemeyenleri anlamıyorum . Koskoca sezonda tek bir kere adam akıllı tam kadro maça çıktık. O maçta da Başakşehir'i 7-0 yendik . Orada da sol bek Türk olduğu için tam kadro çıkabildik. İcardi Mertens Olivera Toreirra Rashica'nın oynayabilmesi için bizim ya sol beki ya da kaleyi Türk yapmamız gerekiyor . Muslera'nın mevcut performasında Allah korosun sakatlık veya ceza dışında asla Okan kaleye geçemeyeceğine göre yapabileceğimiz tek mantıklı hamle sol beki Türkleştirmek .

Devre arası bizim sol beke ciddi ihtiyacımız olduğunu gören herkes 2 kat fiyat çekecektir. O yüzden fayda maliyet hesabı yapmamız gerekiyor. Uğur çiftçi uzun süredir süper lig tecrübesi olan bir oyuncu. Beklentimiz yok. Takıma ayak uydurması yeterli . Kimse ondan üst düzey bir bek performansı istemiyor ki Okan hoca bile istemez.

Sonuç olarak mantıklı bir hamle . Umarım Sivasspor'dan Galatasaray gibi bir kulübe geçtiğinin farkında vararak gelir. Burası Anadolu kulübü değil. Bunun farkında olması gerekiyor .

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt