uğur karakullukçu

karakullukçu ne?

edit: buldum

Osmanlı döneminde, yeniçeri ocağının bölüklerinde ve ortalarında, odaları ve odaya gelen konukların ayakkabılarını temizlemek, bulaşıkları yıkamak, sobayı ve kandilleri yakmak vb. gibi görevleri olan er ya da küçük aşamalı çavuş.

Son düzenleme:
İnsanları gözünüzde fazla büyütmeyin ya da fazla yerin dibine sokmayın. Ekranın gösterdiği çoğu zaman maskedir.

Bizim forumda özellikle sneijder yorumlarindan sonra tepki toplamaya başladı sanki. Türkiyenin gelmis geçmiş en büyük hocasıda sneijderi istemiyordu mesela. Maalesef cok duygusal yaklasan arkadaşlar var. Herkesin kendine göre bir futbol anlayışı var işte. Bu kadar basit. Medyada severek dinlediğim yorumcuların basında geliyor

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Adında KULLUK olanlar benimle ahbaplık yapamaz.

Adında KULLUK olanlar benimle ahbaplık yapamaz.
maxresdefault.jpg

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu
Galatasaray parasıyla değil, markasıyla transfer yapıyor... Oldu, görürsem söylerim.

Objektif olacagim diye sacmalamasa iyi bir adam.

Edit:ilk ciktigi zamanlar oyleydi 1 senedir takip etmiyorum

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdülkadir-Kucka ikilisinin form durumunu da sorsalarmış.

Objektif olayım diye 2 senedir bjkyi yalayan hem de öyle böyle değil ölümüne yalayan , bjkde medel ve tolgay var yea diye papağan gibi aynı cümleyi kuran mal bir eski Gsli ,yeni şempaze

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Abdülkadir-Kucka ikilisinin form durumunu da sorsalarmış.

genel kanılar üstünden konuşuyor. iyiyken iyi diyor kötüyken kötü. öngörü tarzı yorumları yok. bu güne kadar hiç bilinmeyen bir şeyi yorum olarak ortaya attığını görmedim. Bjkliler neyi övüyorsa onu övüyor veya fbliler neyi eleştiriyorsa onu eleştiriyor. ben böyle yorumcu sevmiyorum erman hoca gibi net olacaksın çat çat söylücen gördüğünü nabza göre şerbetçi olmucan agha.

Geri
Üst Alt