uğur karakullukçu

genel kanılar üstünden konuşuyor. iyiyken iyi diyor kötüyken kötü. öngörü tarzı yorumları yok. bu güne kadar hiç bilinmeyen bir şeyi yorum olarak ortaya attığını görmedim. Bjkliler neyi övüyorsa onu övüyor veya fbliler neyi eleştiriyorsa onu eleştiriyor. ben böyle yorumcu sevmiyorum erman hoca gibi net olacaksın çat çat söylücen gördüğünü nabza göre şerbetçi olmucan agha.
Sen ben gibi birisiyken kişisel çabasıyla bu noktaya gelmesini takdir ediyorum. Blogidmanyurdu ve hayatımfutbolda bir o sanırım bu kadar yükselebildi ama iyi yorumcu mu hayır. Bir de en önemlisi nabza göre şerbet veren yorumcu oldu senin dediğin gibi. Keza Abdülkadir ile ilgili yorumunu başkası yapsa bugün billur geçiliyordu muhtemelen. En iyi yaptığı iş sosyal medyayı takip edip orada güldüğü esprileri yayında paylaşmak.

8 puanlık fark suni değil organik dedi diye bir adam övülmez.

Iyi yorumcudur ama bir ilgaz Cinar degildir bence

herşey iyi hoş da fazla bjk yalaması hoş durmuyor. nerdeyse hiç eleştiri yaptırtmıyor. uzay takımı ona göre bjk.

aynı şekilde belhanda meselesinde de öyle. tabi bunda sneijder ile ilgili saçma twitinden sorna gördüğü tepkinin acısı da var zannediyorum. altı boş cümlelerle iyi olduğunu iddia ediyor.

yine bejekeye yanlıyor tv de.

Kişiliğini vs seviyorum da bazen çok boş yapıyor..

Uğur iyidir iyi. Sağlam Galatasaray'lıdır. Ama arasıra tarafsız gözükmeye çalışması da gerekiyor tabi işinden dolayı. Normal karşılıyorum bazı açıklamalarını.

Ben genelde olumluyumdur bu adamla alakali ama bu aksam sacmaliyor baya

Kendisini çok severim ama bu adamda da söylediği lafın arkasında durma hastalığı var galiba. Yanıldığını kabul etmek en büyük erdemliktir, misal Belhanda'yı bende övdüm ama 2-3 hafta daha böyle devam ederse yanıldığımı kabul ederim.

Kendisini çok severim ama bu adamda da söylediği lafın arkasında durma hastalığı var galiba. Yanıldığını kabul etmek en büyük erdemliktir, misal Belhanda'yı bende övdüm ama 2-3 hafta daha böyle devam ederse yanıldığımı kabul ederim.

Belhanda bence olmayacak gibi duruyor,takıma kendini ait hissettiğinden ciddi manada şüphelerim var.Bunun yanında da taraftarın bir kısmı hep temkinli duracak bu adama.Başlamadan biten bir macera olacak gibi duruyor bence.

Belhanda bence olmayacak gibi duruyor,takıma kendini ait hissettiğinden ciddi manada şüphelerim var.Bunun yanında da taraftarın bir kısmı hep temkinli duracak bu adama.Başlamadan biten bir macera olacak gibi duruyor bence.

İlk 4-5 hafta bence iyiydi, asistleri de vardı ama özellikle son 2 hafta hiçbir şekilde oyunun içinde yoktu, ek olarak takıma zarar verdi. Biraz daha zaman vermekte fayda var, bir de bu hafta ilk kez Belhanda olmadan oynayacağız. Takımı nasıl etkileyecek merak ediyorum

Geri
Üst Alt