- 18 Temmuz 2009
- 80.621
- 224.919
- 5.093
Bynogame ekibine de teşekkür etmek lazım, yanılmıyorsam AHBABa da 325 bin dolar bağışladı ceosu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O futbolcuların çoğu burada bulunduk demek için göndermiştir gizli yaptıkları bence çok daha fazladır... herkes fatih terimi ara diyordu. Fatih hoca çıkıp oraya on bin, yüz bin, bir milyon lira vermez, ama siz sanıyor musunuz ki o adam durduğu yerde duruyor şu anda... ki kendisi adanalı. Hakeza hasan şaş... hakeza volkan demirel... hepsi yapacağını yapmıştır. Reklama gerek duymadıkları için biz adlarını duymuyoruz sadece...Ne oldu ya herkes gömüyordu adama.
Cibiliyetsiz futbolcuların 150 bin TL yolladığı yerde adam 2m TL topladı.
Tebrik ederim ihtiyacı olan yerlere ulaşması dileğiyle
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir de o kadar yabancı takım forması falan giyiyor her yayında.geçenlerde gece geç saatte yayınına denk geldim Avrupa futboluyla alakası olmayan biri. -Mış gibi yapanların önde gideni.
Eskiden severdim.bu lavuk dün objektiflik ayağına kuşların şampiyonlukları sayılmalı dedi
bu lavuk dün objektiflik ayağına kuşların şampiyonlukları sayılmalı dedi
Oha adam bildiğin hain.Uğur Karakullukçu:
"Fenerbahçe'nin 5 yıldız konusunu çocukça buluyorum. Gerek yok bunlara. Ama şunu da söylemem lazım; Fenerbahçe'nin bazı itirazları haklı. Bence de şampiyonluklar sayılmalı. Almanya'da mesela şampiyonluklar sayılıyor ama yıldız hesabında profesyonel dönem göz önüne alınıyor. Yıldız uygulaması ile şampiyonluk sayısı direkt bağlantılı şeyler değil."
(Karakullukçu Youtube)
bune lanulan uğur, bir insan ancak bu kadar omurgasız olur