uğur karakullukçu

66 Arda gibi başladığı kariyerini parayı buldukça 10 numara Arda olarak devam ettiren vasat yorumcu.

Aslında ikisi de aynı insan tek fark ELDE ETTİKLERİ GÜÇ sonrası gerçek kimliklerini göstermeleri.

12'den çaktın Alpay. :hat:

Yapsın ne yapayım. Adam ne düşünüyorsa dobra dobra onu söylüyor kimseden korkmadan. Bin takla atmıyor onu bunu kırmayayım diye. En sevdiğim yönü bu. Göte göt diyebiliyor.

sent via GSC
Ilgaz cinar da iyidir
Aspora katlanamazsin buyuk ihtimal sende benim gibi
twitterdan takip etmeni tavsiye ederim

Uğur Meleke neyse de,Erman yerli sevicilik yapıyor bazen.Hamza'yı övüyordu.

Forumun en uyuz olduğum huyu şu yerli sevicilik, yabancı hayranlığı olayı.

Futbolcunun yerlisi yabancısı olmaz. İyi futbolcusu ve iyi karakterlisi veya tam tersi olur. Bizde oynamak için de kriter budur.

Tartışma ekseninin böyle belirlersek birbirimizi kırmaktanda imtina etmiş oluruz.

Sana değil genel olarak yazdım bunu.

Açıkçası Karaküllükçü'nün instagrama hikaye atmaktan zaman bulabilip futbol yorumlamasına şaşırdım. Hiç uyumuyor sanırım.

Malesef son zamanlarda son derece abartılı bjk sempatisi ve sneijder ile arda mevzusunda birbirine bu kadar zıt yorumlar yapması dengesini kaybettiğini gösteriyor.

Ilgaz cinar da iyidir
Aspora katlanamazsin buyuk ihtimal sende benim gibi
twitterdan takip etmeni tavsiye ederim
Açıkçası onu tanımıyorum bile. Ben fazla TV de izlemiyorum son 1,5-2 senedir.

Erman'ın da sadece twitter da falan videolarını izliyorum. Öyle açıp da maç sonu yorumcu dinlemiyorum kaç zamandır. Genelde Twitter üzeri takip ediyorum hepsini.

Zaten A ile başlayan malum kanalları hiç izlemiyorum:D

sent via GSC

Uğur Meleke, Erman Toroğlu ve romatikliğini kenara bırakırsak Ali Ece. Bu üçlüyü beğenirim.

Var mıymış yok muymuş?

sent via GSC

Uğur Meleke iyi de o da bjk hakkında konuşurken sapıtıyor. Geçen konuşmasına denk geldim. Dünyada santrafor eksikliği varmış Cenk Tosun çoğu üst takımda oynayabilirmiş. İngiltere'de her takımda oynarmış Liverpool'da fark yaratır falan diyordu ha bir de şey dedi Tottenham'da oynayamazmış orada Harry Kane olduğu için forma şansı bulması zor olur falan diyordu ciddi ciddi :)

Karaküllükçü konusunu görünce aklıma geldi bugün Mehmet Demirkolun programında Ndiaye için 18 M teklif varsa Cenk 50 eder dediğine canlı şahit oldum :asd22:,Ndiaye gibi çok oyuncu varmış ama Cenk özel futbolcuymuş

Son düzenleme:
Uğur Meleke iyi de o da bjk hakkında konuşurken sapıtıyor. Geçen konuşmasına denk geldim. Dünyada santrafor eksikliği varmış Cenk Tosun çoğu üst takımda oynayabilirmiş. İngiltere'de her takımda oynarmış Liverpool'da fark yaratır falan diyordu ha bir de şey dedi Tottenham'da oynayamazmış orada Harry Kane olduğu için forma şansı bulması zor olur falan diyordu ciddi ciddi :)
Cenk iyi gerçekten son 2 sene de ama affedersin de bokunu çıkarmanın da gereği yok yani. Saçmalamasınlar.

sent via GSC

Ben bu adami bir turlu sevemedim.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mest olmuştur bugün.

Konusma hususunda dertli olan biri nasil yorumcu olmuski yani.. ?

Konusma hususunda dertli olan biri nasil yorumcu olmuski yani.. ?

Dünyanın adaleti yok mirim. Bu elemandan çok daha iyi gözlem ve analiz yeteneğine sahibimdir. Konuşma ve yazma yeteneğimi kıyaslamak bile abesle iştigaldir...

Gel gör ki bu çapsız, ulusal kanallarda milyonlara o itici sesini duyuruyor; ben ise GSC trolleriyle haşır neşir oluyorum!:mad:...

Objektif olacam diye azılı bir tinerciye dönmüş eski cimbomlu

Beşiktaş'ı biraz az pohpohlaması lazım

Hiç samimi gelmiyordu son halleri iyice tiksindirici seviyeye geldi

Geri
Üst Alt