Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.472
- 91.505
- 5.093
Yatıp kalkıp şu futbol cahili,ırkçı heriften kurtulduğumuza şükrediyorum.Bu adam nasıl takimin teknik direktörü oldu hâlâ inanamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hamza hocanın yaptığı transferlerin kaçı başarılı kaçı başarısız ?
sen iyi futbolcu transferini hamza hocanın istemediğine mi inanıyorsun ?
Hamza hoca adam gibi adamdir.hamza pustu hoca oldu simdi basimiza
teallam
Hamza hoca adam gibi adamdir.
Senin gibi seviyesizler ancak forumlarda atip tutarsiniz.
Hakaretini sana ve sana izin verenlere iade ediyorum.
başımıza ne geldiyse senin gibi çok bilmişlerden, elindeki değerin farkında olmayanlardan geldi. hamza hocaya hıyarda demişsin tebrik ederim seni ve sana hakaret izni veren forum yönetimini.
evet kadro kalitemiz düşük, bunu geçen senede görüyorduk fakat bu kadroyu hamza hoca kurmadı. kulübün maddi zorluğundan dolayı hem futbolcu kaybetti yerlerine iyilerini alamadı hemde ufak tefek transferlerle geçiştirdi. bu şekilde davranırken de asla kulübü zora sokacak açıklamalar yapmadı.
neden 2 sene çalmış oluyor ? hemen devre arasında yapsın yönetim transferleri yada sezon sonu 30-40 milyon euro bütçe ile sağlam kadro kursun.
hamza hoca çok iyi hocamıydı ? hayır ama çok kötü de değildi. bizim gibi maddi zorluk çeken, uzun süre büyük bütçelere sahip olamayacak kulüpler için önemli bir fırsattı. bunu 3 kupa ile gösterdi zaten.
fenerli hamza ve onun sahte taraftarları
Kim kurdu bu kadroyu Yılmaz Morgül mü? Asıl mevzuyu anlayamayan sizin gibiler. Kimse burada 10 milyona gidip oyuncu alalım demedi. işte Hamza'nın da sıkıntısı bu anlamıyor çünkü cahil. Hem de cahilin Allahı. Çıkıyor mikrofonlara herkes yıldız transfer istiyor XD, taraftarın istediğine göre transfer mi yapaq Xd falan diyor. Bugün burada Denayer, Carole, Rodriguez transferlerini eleştiren 1 Allahın kulu yok bunların hangisinden tam verim aldık? Bence hiçbirinden. Eleştirmiyoruz çünkü adamlar potansiyelli alırsın denersin tutmaz olur. Podolski tutmasa yine eleştirilmezdi uygun fiyata aldık getirdik tutmazsa olur yani ne yapalım. Burak'ı 10 milyona satmadı, Umut'un Sabri'nin sözleşmesini uzattırdı Sabri'ye Real Madrid'in sağ bekinden fazla maaşı niye veriyoruz bunu da açıkla bari sen biliyorsundur? Elimizdeki değerlere sahip mi cıqmalıyızxd yoksa.
Jem 1,5 senedir top oynamadı bizde işi ne kendi takımında oynayamıyordu Championship'te, Bilal nedir şaka gibi. Sen şimdi ffp falan dersin o zaman Sabri'ye 2 milyon vermezsin 1 milyon verip bedavaya Cavanda'yı alırsın şu Dünya 1.si Belçika milli takımına seçilen, Jem ile Bilal'i almazsın 1,4'te buradan kar ettin toplamda etti 2,4 al sana Mbia'nın yıllık maaşı. Son Uefa şampiyonunun ön liberosunu al getir bedavaya. Ayrıca maaşını verdiğimiz Dzemaili niye gidiyor Bilal ile Jem'e yer açılsın diye mi acaba he ne diyorsunSenelik 1 milyon euro alan Bruma niye gider maddi külfeti nedir ki kulübe al sana hamle oyuncusu Denizli dün yedekten sokacak adam bulamadı takıma çünkü YOK. Boş yere maval okuma hiç isteyen adam yapardı işte gitti vasat adamları doldurdu takıma. Adam Sinan Gümüş'e şans vereceğim dedi Türkiye kupasında bile Umut tipsizini oynattı ya Umut'u görünce midem bulanıyor artık şaka yapmıyorum. Ayrıca o kupalarda hiçbir tesiri yok ki ilk gittiğinde bile Sneijder salladı arkasından, kimse Hamza'yı takım içinde sallamıyordu çünkü işin içindeki futbolcularda bu adamın etkisiz eleman olduğunu gayet biliyorlar.
ahmet küüüüüüüümckü ye dedin demı rekkaş
Aslında uzun bir cevap verecektim ama Yunus Can güzelce özetlemiş sana cevap yazarak.başımıza ne geldiyse senin gibi çok bilmişlerden, elindeki değerin farkında olmayanlardan geldi. hamza hocaya hıyarda demişsin tebrik ederim seni ve sana hakaret izni veren forum yönetimini.
evet kadro kalitemiz düşük, bunu geçen senede görüyorduk fakat bu kadroyu hamza hoca kurmadı. kulübün maddi zorluğundan dolayı hem futbolcu kaybetti yerlerine iyilerini alamadı hemde ufak tefek transferlerle geçiştirdi. bu şekilde davranırken de asla kulübü zora sokacak açıklamalar yapmadı.
neden 2 sene çalmış oluyor ? hemen devre arasında yapsın yönetim transferleri yada sezon sonu 30-40 milyon euro bütçe ile sağlam kadro kursun.
hamza hoca çok iyi hocamıydı ? hayır ama çok kötü de değildi. bizim gibi maddi zorluk çeken, uzun süre büyük bütçelere sahip olamayacak kulüpler için önemli bir fırsattı. bunu 3 kupa ile gösterdi zaten.