Uğur Meleke: ''Hamzaoğlu Galatasaray'a ihanet etti''

Yatıp kalkıp şu futbol cahili,ırkçı heriften kurtulduğumuza şükrediyorum.Bu adam nasıl takimin teknik direktörü oldu hâlâ inanamıyorum.

hamza hocanın yaptığı transferlerin kaçı başarılı kaçı başarısız ?

sen iyi futbolcu transferini hamza hocanın istemediğine mi inanıyorsun ?

1. Podolski dışında başarı yok, onun da Hamza'nın isteği dışında alındığını herkes biliyor zaten.

2. Hazır yabancı alacağıma yerli almayı tercih ederim diyen bizzat kendisidir, ayrıca hem Cüneyt Tanman hem de menajer açıklamalarına göre istemediği oyuncular ortada.

Tapa

Son düzenleme:
Şükrü haklı, Hamzaoğlu son 8 yılın en düşük transfer bütcesi kullanan hocasıyken, suçu ona yüklemek akıl durgunluğudur...

Divanda ve UEFA'nin önünde transfer dönemini arti ile kapatmak, oyuncu yillik maaliyetini yüzde bilmem kaç ile düşürdükleri ile övünen yönetimin, Hamza transfer istemedi yalanina inaniyor herkes.

Hamzaoğlunun getirdigi yerli oyuncularin toplam maaliyeti, sözlesmesi daha bu sezon sonra 3 yil kalan Burak Yilmazin son sezon alacagi paradan bile azdir.

Transferde tasarruf edilmeseydi yaz aylarinda, yeni bir tane bile yeni oyuncu alamazdi Galatasaray...

en cok uzuldugum nokta bu gruptan cok rahat cikabilirdik gecen yil kaybettgimiz prestiji geri kazanabilirdik 3 takviye daha olsaydi keşke.. tekrar bu hale getiren herkesin abv!!

Hamza hoca adam gibi adamdir.

hamza komisyoncudur, irkcidir, pur cahil bir egomanyagidir, nitekim Galatasaray'a ihanet etmis, devaminda utanmadan tv'lere cikip kari gibi vidi vidi etmis karaktersiz dallamanin tekidir, senin gibi biatcilardan destek alip kulubumuzu somuregelmis, ft'nin tasmasindaki bir truva, bir shopardir.

Senin gibi seviyesizler ancak forumlarda atip tutarsiniz.

bizim gibi bilincli futbol seyircisinin seviyesine erisemedigin icin hamzaya b'noserlik etmene sasmamali, nitekim burada dile getirdigimiz her seyi buyuk bir memnuniyet ile yuzune de soyleriz o hamza denen gafilin.

Hakaretini sana ve sana izin verenlere iade ediyorum.

verilen sey geri alinmaz, saol

Hamza 3 kupa filan almamiştir. Sneijder ve Muslera bu işi götürmüştür. Sezon başinda istedigi transferler ve takimi dogru dürüst çaliştirmamasi rezilligini gösteriyor zaten. Hamza'nin ismi tarihten silinmelidir.

Hanzo

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başımıza ne geldiyse senin gibi çok bilmişlerden, elindeki değerin farkında olmayanlardan geldi. hamza hocaya hıyarda demişsin tebrik ederim seni ve sana hakaret izni veren forum yönetimini.

evet kadro kalitemiz düşük, bunu geçen senede görüyorduk fakat bu kadroyu hamza hoca kurmadı. kulübün maddi zorluğundan dolayı hem futbolcu kaybetti yerlerine iyilerini alamadı hemde ufak tefek transferlerle geçiştirdi. bu şekilde davranırken de asla kulübü zora sokacak açıklamalar yapmadı.

neden 2 sene çalmış oluyor ? hemen devre arasında yapsın yönetim transferleri yada sezon sonu 30-40 milyon euro bütçe ile sağlam kadro kursun.

hamza hoca çok iyi hocamıydı ? hayır ama çok kötü de değildi. bizim gibi maddi zorluk çeken, uzun süre büyük bütçelere sahip olamayacak kulüpler için önemli bir fırsattı. bunu 3 kupa ile gösterdi zaten.

:D Kim kurdu bu kadroyu Yılmaz Morgül mü? Asıl mevzuyu anlayamayan sizin gibiler. Kimse burada 10 milyona gidip oyuncu alalım demedi. işte Hamza'nın da sıkıntısı bu anlamıyor çünkü cahil. Hem de cahilin Allahı. Çıkıyor mikrofonlara herkes yıldız transfer istiyor XD, taraftarın istediğine göre transfer mi yapaq Xd falan diyor. Bugün burada Denayer, Carole, Rodriguez transferlerini eleştiren 1 Allahın kulu yok bunların hangisinden tam verim aldık? Bence hiçbirinden. Eleştirmiyoruz çünkü adamlar potansiyelli alırsın denersin tutmaz olur. Podolski tutmasa yine eleştirilmezdi uygun fiyata aldık getirdik tutmazsa olur yani ne yapalım. Burak'ı 10 milyona satmadı, Umut'un Sabri'nin sözleşmesini uzattırdı Sabri'ye Real Madrid'in sağ bekinden fazla maaşı niye veriyoruz bunu da açıkla bari sen biliyorsundur? Elimizdeki değerlere sahip mi cıqmalıyızxd yoksa.

Jem 1,5 senedir top oynamadı bizde işi ne kendi takımında oynayamıyordu Championship'te, Bilal nedir şaka gibi. Sen şimdi ffp falan dersin o zaman Sabri'ye 2 milyon vermezsin 1 milyon verip bedavaya Cavanda'yı alırsın şu Dünya 1.si Belçika milli takımına seçilen, Jem ile Bilal'i almazsın 1,4'te buradan kar ettin toplamda etti 2,4 al sana Mbia'nın yıllık maaşı. Son Uefa şampiyonunun ön liberosunu al getir bedavaya. Ayrıca maaşını verdiğimiz Dzemaili niye gidiyor Bilal ile Jem'e yer açılsın diye mi acaba he ne diyorsun:D Senelik 1 milyon euro alan Bruma niye gider maddi külfeti nedir ki kulübe al sana hamle oyuncusu Denizli dün yedekten sokacak adam bulamadı takıma çünkü YOK. Boş yere maval okuma hiç isteyen adam yapardı işte gitti vasat adamları doldurdu takıma. Adam Sinan Gümüş'e şans vereceğim dedi Türkiye kupasında bile Umut tipsizini oynattı ya Umut'u görünce midem bulanıyor artık şaka yapmıyorum. Ayrıca o kupalarda hiçbir tesiri yok ki ilk gittiğinde bile Sneijder salladı arkasından, kimse Hamza'yı takım içinde sallamıyordu çünkü işin içindeki futbolcularda bu adamın etkisiz eleman olduğunu gayet biliyorlar.

Son düzenleme:
Aylardir söylediklerimizi simdi yavaş yavaş bazi yorumcularda söylemeye basladi. Aklin yolun birdir.

Hamza bu takimin icine etti ve su an onun pisliklerini temizlemekle uğraşıyor kulüp, isimizde hayli zor.

★★★★

:D Kim kurdu bu kadroyu Yılmaz Morgül mü? Asıl mevzuyu anlayamayan sizin gibiler. Kimse burada 10 milyona gidip oyuncu alalım demedi. işte Hamza'nın da sıkıntısı bu anlamıyor çünkü cahil. Hem de cahilin Allahı. Çıkıyor mikrofonlara herkes yıldız transfer istiyor XD, taraftarın istediğine göre transfer mi yapaq Xd falan diyor. Bugün burada Denayer, Carole, Rodriguez transferlerini eleştiren 1 Allahın kulu yok bunların hangisinden tam verim aldık? Bence hiçbirinden. Eleştirmiyoruz çünkü adamlar potansiyelli alırsın denersin tutmaz olur. Podolski tutmasa yine eleştirilmezdi uygun fiyata aldık getirdik tutmazsa olur yani ne yapalım. Burak'ı 10 milyona satmadı, Umut'un Sabri'nin sözleşmesini uzattırdı Sabri'ye Real Madrid'in sağ bekinden fazla maaşı niye veriyoruz bunu da açıkla bari sen biliyorsundur? Elimizdeki değerlere sahip mi cıqmalıyızxd yoksa.

Jem 1,5 senedir top oynamadı bizde işi ne kendi takımında oynayamıyordu Championship'te, Bilal nedir şaka gibi. Sen şimdi ffp falan dersin o zaman Sabri'ye 2 milyon vermezsin 1 milyon verip bedavaya Cavanda'yı alırsın şu Dünya 1.si Belçika milli takımına seçilen, Jem ile Bilal'i almazsın 1,4'te buradan kar ettin toplamda etti 2,4 al sana Mbia'nın yıllık maaşı. Son Uefa şampiyonunun ön liberosunu al getir bedavaya. Ayrıca maaşını verdiğimiz Dzemaili niye gidiyor Bilal ile Jem'e yer açılsın diye mi acaba he ne diyorsun:D Senelik 1 milyon euro alan Bruma niye gider maddi külfeti nedir ki kulübe al sana hamle oyuncusu Denizli dün yedekten sokacak adam bulamadı takıma çünkü YOK. Boş yere maval okuma hiç isteyen adam yapardı işte gitti vasat adamları doldurdu takıma. Adam Sinan Gümüş'e şans vereceğim dedi Türkiye kupasında bile Umut tipsizini oynattı ya Umut'u görünce midem bulanıyor artık şaka yapmıyorum. Ayrıca o kupalarda hiçbir tesiri yok ki ilk gittiğinde bile Sneijder salladı arkasından, kimse Hamza'yı takım içinde sallamıyordu çünkü işin içindeki futbolcularda bu adamın etkisiz eleman olduğunu gayet biliyorlar.

kaybettirdiklerinin de hesabını yapsaydın tam olurdu.
cl de bir üst tura çıkamama 5,5 milyon
iddiası olmayan bir takım oluşturma yüzünden giden store ve tribün gelirleri
cl de alınamayan puanlar yüzünden kaybedilen milyonlar
muhtemelen kaçacak şampiyonluk yüzünden giden paralar
süperlig de galibiyete verilen primler

başımıza ne geldiyse senin gibi çok bilmişlerden, elindeki değerin farkında olmayanlardan geldi. hamza hocaya hıyarda demişsin tebrik ederim seni ve sana hakaret izni veren forum yönetimini.

evet kadro kalitemiz düşük, bunu geçen senede görüyorduk fakat bu kadroyu hamza hoca kurmadı. kulübün maddi zorluğundan dolayı hem futbolcu kaybetti yerlerine iyilerini alamadı hemde ufak tefek transferlerle geçiştirdi. bu şekilde davranırken de asla kulübü zora sokacak açıklamalar yapmadı.

neden 2 sene çalmış oluyor ? hemen devre arasında yapsın yönetim transferleri yada sezon sonu 30-40 milyon euro bütçe ile sağlam kadro kursun.

hamza hoca çok iyi hocamıydı ? hayır ama çok kötü de değildi. bizim gibi maddi zorluk çeken, uzun süre büyük bütçelere sahip olamayacak kulüpler için önemli bir fırsattı. bunu 3 kupa ile gösterdi zaten.
Aslında uzun bir cevap verecektim ama Yunus Can güzelce özetlemiş sana cevap yazarak.

Ayrıca evet hıyar dedim, az bile dedim. Hıyarların en büyüğü çünkü kendisi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Okumadim cünkü bunlari yorumcu agizindan duymak birseyi degistirmiyor. Bir cok kisi bu sözleri aylardir kullaniyor Hamza icin.

Ben hala diyorum ana problem Dursun, Hamza degil. Hamza kolay iste yolladin gitti. Aldirdigi 2 adam jem bilal yolla gitsin. Ama carole podolski ve hatta kevin de dogru hamle idi, melo yu tutma cabasi da.

Melo yu gonderen sark kurnazi Dursun dur. Hamza forvet isterken almayan da Dursundur kardesini floryaya getiren de Hamzaya bizi son 7 mac her takima karsi mahkum oynarken Muslera ve sneijderin efsanevi performanslari ile 1 gol farkla kazandigimiz maclara ragmen Hamzanin onune 3 yillik kontrati koyan da Dursun capsizidir.

Bunu unutmayin. Devre arasi da Denizliye sallamaya baslanacak ben o zaman da Dursunu işaret edicem.

Dursun varsa Mourinho olsa cacik olmaz.

Fenerlilet yer, tum sucu dangalaklar TD lere ve oyunculara yuklediler 17 yildir. Biz GS liyiz yemeyiz.

Gercek problem bakkal yonetemeyecek adama ve ne idugu belirsiz kardesine koca GS i emanet ettik malesef! :(

Geri
Üst Alt