Azizin tek dogru sozu : Ulke elden gidiyor ne sikesi
Kus musun birader
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Azizin tek dogru sozu : Ulke elden gidiyor ne sikesi
aslında Uğur Meleke - Mehmet Demirkol - Ali Ece - Bilgin Gökberk in olucağı sadece futbol programı..
Mehmet Demirkol'un bu ekibin içinde işi ne??
bişey olmaz hürriyette başlar
Ben bu adamı hiç samimi bulmuyorum. Hadi söylesin Fenerbahçe şike yapmıştır, Aziz Yıldırım'da şikecidir... Söyleyemez... Bu zaman kadar da neden söylemedi? İki lümpen edebiyatı yaptı diye adamı ben göklere çıkarmam. İşine geleni kabul et, işine gelmeyeni kabul etme! Yemezler...
Sorun sence o mu? Gerçi, sana niye cevap veriyorsak.
Ben bu adamı hiç samimi bulmuyorum. Hadi söylesin Fenerbahçe şike yapmıştır, Aziz Yıldırım'da şikecidir... Söyleyemez... Bu zaman kadar da neden söylemedi? İki lümpen edebiyatı yaptı diye adamı ben göklere çıkarmam. İşine geleni kabul et, işine gelmeyeni kabul etme! Yemezler...
Yukarıdaki videoda olmayan bir bölüm daha var
[Video] - Uğur Meleke'den Başbakan'a : Kulup yönetmek istiyorsan başkanlığa aday olacaksın
Sikecilerin sevmedigi (dogrulari söyledigi icin) fb li yazar kemal belginnin spor yorumculugu iyi.