Uğur Meleke Milliyet'ten Kovuldu İddiası!

Helal olsun Uğur Meleke. Sen doğruları söylemeye devam et, biz seni ömür boyu destekleriz.

milliyet gazetesini tuvalet kağıdı olarak bile eve sokmam.

uğur meleke'yi başka platformda da takip ederiz biz merak etmesin.

Sikecilerin sevmedigi (dogrulari söyledigi icin) fb li yazar kemal belginnin spor yorumculugu iyi.

Ben bu adamı hiç samimi bulmuyorum. Hadi söylesin Fenerbahçe şike yapmıştır, Aziz Yıldırım'da şikecidir... Söyleyemez... Bu zaman kadar da neden söylemedi? İki lümpen edebiyatı yaptı diye adamı ben göklere çıkarmam. İşine geleni kabul et, işine gelmeyeni kabul etme! Yemezler...

Ben bu adamı hiç samimi bulmuyorum. Hadi söylesin Fenerbahçe şike yapmıştır, Aziz Yıldırım'da şikecidir... Söyleyemez... Bu zaman kadar da neden söylemedi? İki lümpen edebiyatı yaptı diye adamı ben göklere çıkarmam. İşine geleni kabul et, işine gelmeyeni kabul etme! Yemezler...

AKPli Şansal kovabilir adamı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben Ugur Meleke'nin yorumlarini cok begeniyorum. Görüsleride son derece objektif. Samimi olduguna inaniyorum. Gazetecilik ve spor yorumculugu nasil yapilir, son derece iyi bir örnek benim gözümde. Arastirmaciligi ve Bilgisi üst düzey. Adam hemen hemen her spor dalina cok hakim. Böyle kisilerin cogalmasi gerek, sporun ilerlemesi icin. Onun icin insAllah hayirlisi olur.

Adam gibi adam..

Zaten tüpçünün medya kuruluşunda çalışmasın adamlar iyice yozlaştılar Türkiye'de medya yerlerde sürünüyor

söyledi zaten

özetle ağlamayı sızlanmayı bırakın

aziz'e şike yaptın mı yapmadın mı

tayyip e çaldın mı çalmadın mı

cemaate yargıya müdahale ettin mi etmedin mi

cevap ver dedi

Şer evsiz medya, birilerinin ayağına basmaya gör, anında ipini çekiyorlar:31:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bKC-aQKk8Bg[/media]

Geri
Üst Alt