Uğur Meleke, TRT'den Kovuldu!

yeni türkiyede normal bir şey keza ne kadar değerli şey varsa ayaklar altında nerede hile hurda,ahlaksızlık varsa baş üstüne .. öte yandan ben olsam bir dakika durmam UĞUR MELEKE yi Galatasarayda futbol şubesinin başına getiririm ,bütün yetkileri kendisine veririm ama bizde nerde antika ,futboldan anlamayan herif varsa sıra ile göreve gelip Galatasarayı batırma peşinde..

yeni türkiyede normal bir şey keza ne kadar değerli şey varsa ayaklar altında nerede hile hurda,ahlaksızlık varsa baş üstüne .. öte yandan ben olsam bir dakika durmam UĞUR MELEKE yi Galatasarayda futbol şubesinin başına getiririm ,bütün yetkileri kendisine veririm ama bizde nerde antika ,futboldan anlamayan herif varsa sıra ile göreve gelip Galatasarayı batırma peşinde..

emre utkucan gibi lig tv yorumcusuna bile bu kulüpte görev verecek kadar vizyonsuzluk vardi. Ortalama türk yorumcularinin IQ seviyelerine bakarsak Ugur Meleke hepsinden zeki ve terbiyeli bir adam, tarafsiz olmasi da bonusu. nerede hile hurda, orada biz variz maalesef.. /Türkler olarak.

allah cezanizi versin sonrada milli takimi neden desteklemiyonuz diyorlar böyle her alanda adaletsizligin kol gezdigi popo yalayanlarin bas taci edidigi rezil bir futbol ortaminda allahin adaleti devreye girer izlanda gibi gelen gecen koyar gider

Trt nin kimlerin köpeği oldugunu biliyoruz.Dokundurmuştur U.meleke kesin birilerine ondan sonra işine son verilmiştir.Yeni Türkiye yalama üzerine kurulmuş çünkü.Biat yoksa işte yok.

Bu adamın arkasında durmak ve destek olmak lazım.
Her şeyi adam gibi dobra dobra söylüyor.
Bu işin arkasında Başta Terim sonra azizin olduğunu düşünüyorum.

erman toroglu 10 kat daha feci sekilde giydiriyor bu pisliklere onu kovmuyorlar ya

içimde ne varsa biriktirip cümle kuramadığım almış kendi zekası tarzı bilgi birikimiyle cümleleri biriktirmiş çakmış izlerken resmen zevke geldim kovulması sürpriz olmadı umarım tarafsız bir medya kuruluşundan teklif alır diyeceğimde öyle bir kuruluşta yok ancak hükümet karşıtı .s .s

Gs Tv'ye alınsın iste, böyle kaliteli yorumcular alıp reytingleri artıralım. Gs'li Ntvspor-Trtspor izleyecegine Gs Tv izlesin..

Aynen gstv ye gelsin bizide elestirsin. yeterki durust olsun ama ligtvye bagli bir kanal olarak tutmazlar onu orada... Aziz rica etse bile kovar bizimkilerrr

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

WHAT A BOSS, video'daki aciklamalari muthis. Hic mi Galatasarayli kanal sahibi yok yav, alsinlar bunu spor müdürü yapsinlar hatta GS TV bahri malını kovsun bunu alsın.

malesef .. Bu konuda butun GS'li is adamlari LESHJHHHHH ...

Ulan sikecilerin her kanalda bir adami var .. Bizde 0 .

Gelsin gsc forumunda işe başlasın.severiz melekeyi

Selçuk İnan ile ne alakası var bu kadarda saçmalamayın artık hocam.

adam kovulduğu gün yaptığı programda

"selçuk maçları passoligsiz en güzel yerden izliyor" gibi ağır bir eleştiri yaptı ardından kovuldu

aziz kovduracak olsa pazartesi hallederdi işi

Çeptalk

Düzenli takip ettiğim tek programdı. Her konuda söylediklerinin altına imzamı atarım, özellikle bizde ki o malum futbolcularla ilgili kimsenin söyle(ye)mediği, bu forumdaki ortak görüşü sözlere dökebilen yegane isimdi. Böylesine mantıklı adam Türk spor medyasına nadir gelmiştir. Siyasi olaylarda da birkaç yorumu olmuştu zamanında, ciddi manada hayat görüşü 10 numara bir isim. E ne diyelim, bu tür isimleri artık barındırmıyorlar hiçbir yerde.

Programı neredeyse hergün takip ederim dün Selçuk İnan'a sallıyordu akşamında kovulması enteresan tabi :)

adam kovulduğu gün yaptığı programda

"selçuk maçları passoligsiz en güzel yerden izliyor" gibi ağır bir eleştiri yaptı ardından kovuldu

aziz kovduracak olsa pazartesi hallederdi işi

Çeptalk

Galatasaray çoğu maçta 9-10 kişi mücadele ediyor.Selçuk kaç haftadır passoligsiz stadın en güzel yerinden maçları izliyor.Prandelli bir kerede Furkan'ı denesin bir kerede saha içinden izleyecekse o izlesin ama eminim izlemeyecektir mücadelesinide ortaya koyacaktır.

Benim aklımdada böyle kalmış programı takip eden biri neyin ne olduğunu anlar bende böyle düşünüyorum maalesef

Geri
Üst Alt