- 18 Temmuz 2009
- 80.626
- 224.931
- 5.093
Kansere kalıcı çözüm bulunabileceğini sanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neslihan kanser hastaları için güzel bir semboldü. Yaşadıklarini anlatımı, hayata karşı güler yüzü herkesin içine işlemiş vefatı da bir o kadar üzmüştü. Malesef ki hastalığı yenenler dahi süreci uzatmış oluyor. Bir gün hepimiz için kaçınılmaz son olduğunu bilsek de vakitsiz gelen kayıplar canımızdan can koparıyor. Bombok bir hastalık. Sevdiğinin karşında eriyip gitmesi, onun için üzülmeni gördüğünde kendini daha güçlü gösterme adına ekstra çaba sarfetmesi, bunu her dakika her saniye göğsüne sancılar girerek gozlemlemen kadar acı bise yok. Acı çekiyor sen bise yapamıyorsun, senin gözlerindeki üzüntüden seni toparlamaya çalışıyor. Sen onun o senin için üzülüyor. İçinden parçalar kopuyor aslında. fiziken değil belki ama ölüyorsun sende onlarla birlikte.En son neslican tay için çok üzülmüştüm, bu kadar yaşama bağlı pozitif insanların tutunamaması üzüyo beni.
Virüs'den daha önemli konudur benim içinde.
Her sene aynı grip aşıları gibi kanser hücrelerini yenen aşıların yapılacağı ve hücrelerin diğer organlara yayılmadan durdurulacağı kanaatindeyim, uzak mı diyorsun bu tedaviyeKansere kalıcı çözüm bulunabileceğini sanmıyorum.
adamın uzmanlık alanı kanser genetiği zaten bu geliştridkleri teknoloji sayesinde çıkarttılar aşıyı.Koronayı bitirin önce
Büyük resim kursu mu?Tüm Dünya nüfusu azaltmak için virüs üretiyor, savaş çıkarıyor, siz kanseri yeneceksiniz.
Heeee oldu.
Kanser zaten tedavi edilen ve Dünya'dan gizlenen bir hastalık.
Amaç tedavi ayağına para kazanmak...
büyük geçmiş olsun dr'umPalavra sıkmıyor adam; yıllardır bunun için büyük emekler veriyor. İnşaallah bu çalışmalar en kısa sürede olumlu sonuçlanır. Bütün kanserler için olmasa da belli organların bazı kanser tiplerinde kesin çözüm olabilecekmiş gibi görünüyor. Kendim için de istiyorum, umarım ömrüm yeter de benim de bu illetten kurtulmama vesile olur...