Uğur Şahin: "2-3 sene içerisinde kanseri yenmeyi umuyoruz"

En son neslican tay için çok üzülmüştüm, bu kadar yaşama bağlı pozitif insanların tutunamaması üzüyo beni.
Virüs'den daha önemli konudur benim içinde.
Neslihan kanser hastaları için güzel bir semboldü. Yaşadıklarini anlatımı, hayata karşı güler yüzü herkesin içine işlemiş vefatı da bir o kadar üzmüştü. Malesef ki hastalığı yenenler dahi süreci uzatmış oluyor. Bir gün hepimiz için kaçınılmaz son olduğunu bilsek de vakitsiz gelen kayıplar canımızdan can koparıyor. Bombok bir hastalık. Sevdiğinin karşında eriyip gitmesi, onun için üzülmeni gördüğünde kendini daha güçlü gösterme adına ekstra çaba sarfetmesi, bunu her dakika her saniye göğsüne sancılar girerek gozlemlemen kadar acı bise yok. Acı çekiyor sen bise yapamıyorsun, senin gözlerindeki üzüntüden seni toparlamaya çalışıyor. Sen onun o senin için üzülüyor. İçinden parçalar kopuyor aslında. fiziken değil belki ama ölüyorsun sende onlarla birlikte.

GSCimbom Mobile App

Kazandigi parayi ve itibarı bu ise yonlendirebilir cok iyi

Kanser dediğiniz terim , böyle genellenip tek tip tedavi ile önü kesilebilecek birşey değil maalesef.

Ama tür tür mRNA bazlı tedavi protokolleri üretilebilir. Ama bu da söylenen sürede çok mümkün değil.

Koronayı bitirin önce
adamın uzmanlık alanı kanser genetiği zaten bu geliştridkleri teknoloji sayesinde çıkarttılar aşıyı.
bu saatten sonra koronayı bitirmek değil sütünü sağmak için uğraşırlar.

oradan gelecek parayı da kanser araştırmalarında kullanacaklar.çok büyük bir proje ve başarılı olmasını umuyorum.

koronayı bitrebilecek tek şey birkaç günde etkin kür sağlayan bir ilaç olabilir ki bununla ilgili araştırmaların aralık ayında yayınlamasını bekliyorum.olumlu sonuçlanır ve fda onaylar ise korona birkaç içinde tarih olur.yoksa aşıya devam

Tüm Dünya nüfusu azaltmak için virüs üretiyor, savaş çıkarıyor, siz kanseri yeneceksiniz.

Heeee oldu.

Kanser zaten tedavi edilen ve Dünya'dan gizlenen bir hastalık.

Amaç tedavi ayağına para kazanmak...

Palavra sıkmıyor adam; yıllardır bunun için büyük emekler veriyor. İnşaallah bu çalışmalar en kısa sürede olumlu sonuçlanır. Bütün kanserler için olmasa da belli organların bazı kanser tiplerinde kesin çözüm olabilecekmiş gibi görünüyor. Kendim için de istiyorum, umarım ömrüm yeter de benim de bu illetten kurtulmama vesile olur...

Çok malca bir tutum oluştu Covid döneminde bilim insanlarına karşı. Yahu Uğur ve Özlem Hanım gibi insanlar sayesinde bugün kıçı kırık dediğimiz hastalıklar eskiden ölümcüldü. Şarlatan gibi bahsetmeyi bırakın bu insanlardan.

Kanser için halihazırda uygulanan tedavilerinin yan etkileri çok fazla ve bu tedavilerin başarı oranları da yeterince iyi değil. Sadece aşılamayla tümörleri küçültmeyi başarabilirlerse milyonlarca kanser hastası kemoterapi denen eziyeti çekmek zorunda kalmaz. İnşallah başarılı olurlar.

Palavra sıkmıyor adam; yıllardır bunun için büyük emekler veriyor. İnşaallah bu çalışmalar en kısa sürede olumlu sonuçlanır. Bütün kanserler için olmasa da belli organların bazı kanser tiplerinde kesin çözüm olabilecekmiş gibi görünüyor. Kendim için de istiyorum, umarım ömrüm yeter de benim de bu illetten kurtulmama vesile olur...
büyük geçmiş olsun dr'um

Geri
Üst Alt