# Uğur Uçar

Cevap: Uğur Uçar Geri Dönüyor

Eğer Galatasaray hangi futbolcu, Galatasaray'a geri dönmeyi haketti derseniz bu isim kesinlikle Uğur Uçar'dır.

Galatasaray A takımına çıkmayı hakettiği sezonda ve en iyi performans sergilediği sezonda, sakatlanarak (Federasyonun saçma sapan Konya deplasmanı yüzünden) takımdan ayrı kalmış ve form düşüklüğü yaşamıştı. Uğur Uçar bu formayı çok özledi ve geri gelmeyi haketti.

hayırlı UĞUR'lu olsun

onu beğenme bunu beğenme yok ardaya sert gırmıs..madem bu kadar cok sevıyodunuzda neden medyanın dedıklerıne ınandınız...adamı yuhladık maçlarda.aynı sey semıh ıcınde gecerlıdıkı zamanında acıklama yaptı ole bısey demedım dıe..

baskan_gokcek_ve_taraftarlar_ankaragucu_antrenmanina_katildi_1310715256.jpg

Sabriden yetenekli olduğu kesin, ortaları falan isabetli en azından.. Eloğlu geleceğine Uğur gelsin..

Sabri'yi hiç beğenmem ama Uğur'a 100 kere tercih ederim. Uğur kadar basit çalım yiyen sağ bek yoktur.

altyapıdan olması vede ebouenin gidecek olması vedefatih hoca gibi birinin eline düşmesinden dolayı cok yetenekli olmasada cok para verilmemek şartiyla isterim ama uzun degil bir senelik sözleşme yapılsın formayı haketmesini bilsin

Allah rızası için gelme..Sen futbolcu felan değilsin.Serkan kurtuluştan bir fazlası yok ;)

Çok isabetli bir transfer olur. eboue'nin olmadığı 10 maçlık periyot az bir zaman değil.Üstelik afrika kupası dönüşü yorgunluğu, sakatlığı olabilir, ve bu 10 maçlık sürede oynayacak sabri'nin sakatlıktan çıkmış olacağı unutulmamalıdır. Sakatlıktan yeni çıkan bir oyuncuya tek başına güvenmek doğru olmaz... Diğer alternatiflerimiz var diyebilirsiniz ama ujfalusi-semih ikilisi stoperde bu kadar güven veriyorken ujfalusi'yi sağ bek'e kaydırmak olmaz. Ya da ilk yarıda 1 dk bile süre almamış serkan'a şans vermek olmaz.

Uğur; henüz 24 yaşında, iyi bir form grafiği yakalarsa; as olarak oynayabilecek potansiyeli var(dı)...

Bu çocuğa çok üzülmüştüm, inşallah gelip başarılı olur.

Yine başladık lllleşşşşşş avına!!!!!

Zaten gitmesi hataydı orası ayrı bir konu !!!

Geçen gün yazmıştım bonservisi yok ve bizim oyuncumuz diye

haberi görünce çok sevindim kesinlikle sağ kanata iyi bir alternatif olacağına inanıyorum

umarım sakatlanmadan önceki performansını gösterir

Eskiden Rambo Yusuf vardı ona çok benzetiyorum bu çocuğu

hayırlısı olsun...

bence super bir haber bu,

ugur gitmesini istemiyordum zaten, çok iyi oldu, hem gobekte hem sag bek oynar yeri geldiginde

Uğur adam gibi adamdır başımızın üstünde yeri var

hoşgelsin sefa gelsin Uğur,adı gibi uğur getirir inşallah,zaten gitmesini de hiç istememiştim.

Gelirse alternatif olur Eboue 'nin gideceğini düşünerek neden olmasın derim ama kaynak HTSpor %90 yalan haberdir.

Geri
Üst Alt