GSC Haber Uğurcan Çakır, 27.5M€ Karşılığında Galatasaray'da

bedavaya almışız teşekkürler dursun özbek

bonservisinin hakkını veriyor, uzun pasları çok iyi

Başkan transfer komitesinden fazla anlıyor transferden. Uğurcan ve Lemina bunun en iyi örnekleridir.
O yüzden Oulai transferine de olumlu bakıyorum artık.
30 milyon verilir o çocuğa. Pape Gueye’e verileceğine o paralar tutmazsa bile 10+’ya satabileceğin adama verilmesi daha mantıklı bence.

Asla bu paraları edecek elit seviyede bir kaleci olduğuna inanmadım ama dün Şampiyonlar ligi seviyesinde performans gösterdi. Oldukça soğuk kanlıydı. Umarım ben yanılırım ve o çok daha başarılı olur.

Şu sağına gelen topları izlemesi değişmiyor. Çalış falan bir şeyler yap be adam.

muazzam top oynuyor. hiç ümidim yoktu kötü kaleci olduğundan değil bonservisinin altında ezileceğini düşündüğümden. taraftar sever çünkü bu tarz seyleri önyargı yapmada. muslera gibi bi figürden sonra özellikle hiç aratmadı gideni. helal olsun.

muazzam top oynuyor. hiç ümidim yoktu kötü kaleci olduğundan değil bonservisinin altında ezileceğini düşündüğümden. taraftar sever çünkü bu tarz seyleri önyargı yapmada. muslera gibi bi figürden sonra özellikle hiç aratmadı gideni. helal olsun.
O kadar para etmez diyordun

Bu bonservisin altında ezilmemek başlı başına büyük bir başarıdır. Donnarumma bence Uğurcan'dan çok daha iyi bir kaleci. Ama ben yerli kontejanından ve toplam maliyetinden dolayı bu performansı vereceğini bildikten sonra yine gider Uğurcan'ı seçerdim.

Belki farkında değilsiniz ama yerli kaleci ligimizde çok önemli. Ben burada 10 senedir bunu sürekli yazdım durdum. Muslera sonrası kalecimiz muhakkak yerli olmalı dedim. Kalecin Türk olunca yerli kuralında çok avantajlı oluyorsun. Çünkü diğer bölgelere bizim seviyemizde Türk ilk 11 oyuncusu bulmak çok zor.

Yani Uğurcan için hala 27,5 milyonu fazla bulsam da, 30'a Donnarumma çekip 8 - 10 milyon maaş vermekten çok daha iyi oldu.

Kötü gol yediği tek maç var o da fener deplasmanında sayılmayan golü yedi ya oydu ordada tuhaf bişeyler oldu zaten

Onun haricinde muazzam performans. Hem kaleyi iyi kaplıyor refleksleri sağlam hemde ayak kalitesiyle çok rahatlatıyor takımı
Böyle oynayan adamın parasına bakmam

Uzun yılları kurtardığı için aslına bakarsan uyguna bile gelmiş olabilecek bir transfer oldu

Ucuz etin yahnisi işine girsek sonradan yeniden transfer yapmak gerektiği senaryoda daha pahalıya patlardı işin aslı

Geri
Üst Alt