Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.185
- 9.253
- 2.018
Son anda Muslera seni özleyecez be, Uğurcan içinde son anda Uğurcan lafını çok duyarız inşallah.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son anda Muslera seni özleyecez be, Uğurcan içinde son anda Uğurcan lafını çok duyarız inşallah.

Kovason.Ederson ile Uğurcan'ın geçen seneki istatistiklerinin kıyası vardı burada mı gördüm X'te mi gördüm hatırlamıyorum. Gören varsa paylaşabilir mi? Ederson'un iyi olduğu tek şey asist sayısıydıO tablo.
Muslera şu an transfer etmeye kalkasaydık en az 40 milyon vermemiz gerekirdi. Siz bunun da bir hesabını yapın
Bilmiyorum üstatNeyini hesaplıycaz heis
Hocanın ilk tercihi petrovic'di kalede almadılar.Hocanın oyuncu tercihleri yarıyor ya. Dursun kendi kafasına göre iş yapmasa avuçlamıştık. Gereğinden çok para vermiş olabiliriz ama en azından kova almadık. 1 maç alsa üzerindeki baskı da bitecek Uğurcan'ın.
Petrovic nere Ederson nere. Alakasız işler maalesef.Hocanın ilk tercihi petrovic'di kalede almadılar.
Dandikson.Ederson ile Uğurcan'ın geçen seneki istatistiklerinin kıyası vardı burada mı gördüm X'te mi gördüm hatırlamıyorum. Gören varsa paylaşabilir mi? Ederson'un iyi olduğu tek şey asist sayısıydıO tablo.
4. hakemin yanında keli görünce Altan giriyor diyenlerden değiliz.Neyse bunda Uğurcan’ın bir kabahati olmadığını bilip full destek vereceğiz. Olan oldu. 4-5 yıllık maliyet olarak baktığında Ederson’dan ucuz. Ederson City’den geliyor vs CL kupası var elbet bunların farkındayım da bence kalecilik özellikleri olarak Uğurcan daha iyi. Bunu aldık diye söylemiyorum, gerçekten öyle. Ayak mevzusunu aşırı abartı buluyorum. Yabancıda +1 kontenjan açtık, yaşı daha uygun vs.
4. hakemin yanında keli görünce Altan giriyor diyenlerden değiliz.