GSC Haber Uğurcan Çakır, 27.5M€ Karşılığında Galatasaray'da

Taffarel ve muslerayı görünce ağladığım doğrudur :uhu:

Muslera şu an transfer etmeye kalkasaydık en az 40 milyon vermemiz gerekirdi. Siz bunun da bir hesabını yapın

Hocanın oyuncu tercihleri yarıyor ya. Dursun kendi kafasına göre iş yapmasa avuçlamıştık. Gereğinden çok para vermiş olabiliriz ama en azından kova almadık. 1 maç alsa üzerindeki baskı da bitecek Uğurcan'ın.

Futbol tarihinin kaleci bazında en büyük 7. bonservis transferi...

Başka diyecek bir şey yok. Günay'dan fazla hiçbir artısını göremedik daha.

Valla bu transfer dönemi yıllar sonra bile ne zamanlardı diye konuşulacaktır.

Yıllar sonra dediğime bakmayın hani biz öldükten sonrayı falan diyorum hala dünya ayaktaysa bu transfer dönemi konuşulur.

Şu an tam farkında değiliz ama öyle saçma, öyle uber olaylar yaşandı ki bu dönem kelimeler ile açıklamak çok zor.

Çok para da olan olmuş.
Yaşı 25 filan olsa neyse der geçebilirdik ama o da yok.
Standart performans göstersin razıyım

Miktar/performans acisindan tarihimizin en kotu transferlerinden olmaya aday. Gunay ile de 5 yerdik. Gunay ile de sampiyon olurduk. 3-5 verip Ocak'a kadar sabretmek lazimdi.

Ederson ile Uğurcan'ın geçen seneki istatistiklerinin kıyası vardı burada mı gördüm X'te mi gördüm hatırlamıyorum. Gören varsa paylaşabilir mi? Ederson'un iyi olduğu tek şey asist sayısıydı :D O tablo.
Dandikson.

Neyse bunda Uğurcan’ın bir kabahati olmadığını bilip full destek vereceğiz. Olan oldu. 4-5 yıllık maliyet olarak baktığında Ederson’dan ucuz. Ederson City’den geliyor vs CL kupası var elbet bunların farkındayım da bence kalecilik özellikleri olarak Uğurcan daha iyi. Bunu aldık diye söylemiyorum, gerçekten öyle. Ayak mevzusunu aşırı abartı buluyorum. Yabancıda +1 kontenjan açtık, yaşı daha uygun vs.
4. hakemin yanında keli görünce Altan giriyor diyenlerden değiliz.

Geri
Üst Alt