GSC Haber Uğurcan Çakır, 27.5M€ Karşılığında Galatasaray'da

net olarak konuşalım lafı dolandırmaya gerek yok. maaş olarak mükemmel , yerli olması mükemmel , liderlik karakter vs mükemmel. problemli olan tek şey bonservis. onda da yönetimin planlama beceriksizliği. uğurcanı 15 milyona alsan kimse bir şey demezdi. ben sonuç olarak baktığımda son gün ne vereceği belirsiz bom boş birine sıkmaktansa uğurcana tamamım. yapacağı tek şey şampiyonlar liginde ekstra puan kazandırmak ve bonservisi de unutturmak.

Ben Ugurcan’i 27 falan saniyordum

30’a gelmis ya la bu

Neyse 5 sene idare eder

recep bunlar son gün oldu

15 günü önce lammens işinde united yoktu bile

petrovic ayrı o erken gitti
haklısın ayrıca o kadar paramız varsa dünyada başka kaleci mi yok? red yemekle ilgili değil bence,bi dünya alınabilecek kaleci var, en olmadı misal brezilya,arjantinden falan da ne yetenekli genç kaleciler var hem de pahalı değil,çünkü restes de 20 yaşındaydı,demekki genç kaleciye karşı değildik. Bana da bu transfer sanki en başından planlıydı gibi geliyor.

27.500.000 Euro + KDV

Neden bu şekilde belirtildiğini anlamadım?

27.500.000 Euro + KDV

Neden bu şekilde belirtildiğini anlamadım?
Trabzonspor bu sekilde belirttigi icin:

Profesyonel futbolcumuz Uğurcan Çakır’ın, Galatasaray Kulübü’ne kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre; Galatasaray Kulübü, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak KDV dahil 33.000.000.-EUR garanti bedel ve 3.000.000.-EUR şarta bağlı bonus olmak üzere toplam KDV Dahil 36.000.000.-EUR ödeme yapacaktır.

Umarım Uğurcan istanbulda yaşamaya ayak uydurabilir.
Çok büyük şehir yapamiyorum derse al başına belayı

Geri
Üst Alt