GSC Haber Uğurcan Çakır, 27.5M€ Karşılığında Galatasaray'da

Yiyeceği ilk golde forumda homurtular başlar, ikinci golde dışarıda söylenmeler başlar. Takım bide kötü oynamaya başlarsa yiyeceği üçüncü golde stadta bile yuhlanmaya başlar.

O bonservis ücretini hak etmesi için hiç gol yememesi lazım.

Bonservisin altında ezilip gidecek.

Önümüzdeki sene 5-6 milyona birilerine satıp kaleci aramaya başlarız gene.

Neyse bunda Uğurcan’ın bir kabahati olmadığını bilip full destek vereceğiz. Olan oldu. 4-5 yıllık maliyet olarak baktığında Ederson’dan ucuz. Ederson City’den geliyor vs CL kupası var elbet bunların farkındayım da bence kalecilik özellikleri olarak Uğurcan daha iyi. Bunu aldık diye söylemiyorum, gerçekten öyle. Ayak mevzusunu aşırı abartı buluyorum. Yabancıda +1 kontenjan açtık, yaşı daha uygun vs.

Yiyeceği ilk golde forumda homurtular başlar, ikinci golde dışarıda söylenmeler başlar. Takım bide kötü oynamaya başlarsa yiyeceği üçüncü golde stadta bile yuhlanmaya başlar.

O bonservis ücretini hak etmesi için hiç gol yememesi lazım.

Bonservisin altında ezilip gidecek.

Önümüzdeki sene 5-6 milyona birilerine satıp kaleci aramaya başlarız gene.
Sen bu saatte uyanır mıydın ya?
Bir şey olmaz sen merak etme, Uğurcan iyidir.

Son gün böyle ortada kalırsan maalesef bu sonuca katlanırsın. Ancak şunu net şekilde söyleyeyim ;
1)Toplam maliyet olarak Ederson'dan daha uygun
2)Maaş düşük olduğu için takım içi huzursuzluk olmaz
3) Lig ve Avrupa için yerli kontenjanında
4) Güncel kalecilik durumu olarak Ederson'un önünde

Neyse bunda Uğurcan’ın bir kabahati olmadığını bilip full destek vereceğiz. Olan oldu. 4-5 yıllık maliyet olarak baktığında Ederson’dan ucuz. Ederson City’den geliyor vs CL kupası var elbet bunların farkındayım da bence kalecilik özellikleri olarak Uğurcan daha iyi. Bunu aldık diye söylemiyorum, gerçekten öyle. Ayak mevzusunu aşırı abartı buluyorum. Yabancıda +1 kontenjan açtık, yaşı daha uygun vs.

Futboldan anlayan bir post

Bir insanda haysiyet olmazsa başına ve çevresine ne gibi işler açacağının kanlı canlı örneği
çıkıp biz bu işi beceremedik istifa ediyorum diyeceklerine kulübün geleceğine ipotek koydular
bu transfer milat olacağı için yarın bir and takımından oyuncu almak istediğinde 15-20 milyondan kapıyı açacaklardır bunu da düşünmek lazım

Maaşı çok kritik. Eğer 3 falansa total maliyet biraz daha kabul edilebilir olur. Her halukarda son ana bırakılmış kazık bir transfer oldu.

Sen bu saatte uyanır mıydın ya?
Bir şey olmaz sen merak etme, Uğurcan iyidir.
İşe gidiyoruz olm heralde :D

Adamın iyi olmasının bi anlamı yok ki. Ederson niye alınmadı demiyorum, zaten çok da beğenmem ama bu adamın bu paraya alınmasında sorun var. Son gün iş yapılırsa olacağı bu.

Hakan Ç.'yi de çok beğenmem ama parayı ona gömseydi yönetim taraftar bu seviyede rahatsız olmazdı.

İşe gidiyoruz olm heralde :D

Adamın iyi olmasının bi anlamı yok ki. Ederson niye alınmadı demiyorum, zaten çok da beğenmem ama bu adamın bu paraya alınmasında sorun var. Son gün iş yapılırsa olacağı bu.

Hakan Ç.'yi de çok beğenmem ama parayı ona gömseydi yönetim taraftar bu seviyede rahatsız olmazdı.
Ona da gömeceğiz
İlkkayt’a da gömeceğiz
Hepsine gömeceğiz
:berkan:

Son gün kucağa düşersen olacağı bu aynı Diagne transferi gibi.

Maalesef Dursunun sahsi zevkleri icin alinan bir oyuncu. Simdi izleyin asil alinmasi gereken adamlara para yok cekecekler. Korkunc bir bedel.

Hem elleri kötü olduktan sonra ayakları Toni Kroos olsa ne yazar ki 40 yer 3-4 asist yapar, kale de ayaklara elden daha çok önemse verildiğini de bu transfer dönemi gördüm.

Bizimkiler beceriksizlik abidesi olarak ellerinde 25 milyon ile kapı kapı dolaşıyordu, yine iyi kurtardık en son böyle ellerinde para stoper ararken Cuesta’nın kapısında bulmuştuk kendimizi. Keza aynı şekilde elde para sağ bek için kapı kapı dolaşırken Jelert’e gömmüştük. Kimse gitsek 25lik yapacaktı bizi, yine en mantıklısı yapıldı. Dua edin Hatipoğlu elini ayağını çekmiş, yoksa 25’e Altay, Onana falan almıştık

Hem elleri kötü olduktan sonra ayakları Toni Kroos olsa ne yazar ki 40 yer 3-4 asist yapar, kale de ayaklara elden daha çok önemse verildiğini de bu transfer dönemi gördüm.
Ayağı iyi kaleciden beklenti: Auta çıkan topu altıpasın köşesine koyduktan sonra, yine ceza sahası içinde bulunan kendisine yakın stopere atabilmesi(mesafe yaklaşık 1.5 metre)

Korkunç bir transfer. Maliyeti, yapılış şekli, Galatasaray'ın yerli kaleciyle başarı kültürü olmaması vs. Bu kafayla transfere devam ederlerse Mustafa Cengiz dönemi bütçelerine döneriz yakında.

Ederson ile Uğurcan'ın geçen seneki istatistiklerinin kıyası vardı burada mı gördüm X'te mi gördüm hatırlamıyorum. Gören varsa paylaşabilir mi? Ederson'un iyi olduğu tek şey asist sayısıydı :D O tablo.

Geri
Üst Alt