- 13 Şubat 2009
- 26.816
- 24.077
- 3.048
Son gün adamın kucağına oturursan olacağı bu.düşündüm düşündüm ben bu işten bişey anlamadım nasıl bu kadar para verdik
Diagne transferi gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son gün adamın kucağına oturursan olacağı bu.düşündüm düşündüm ben bu işten bişey anlamadım nasıl bu kadar para verdik
Sen bu saatte uyanır mıydın ya?Yiyeceği ilk golde forumda homurtular başlar, ikinci golde dışarıda söylenmeler başlar. Takım bide kötü oynamaya başlarsa yiyeceği üçüncü golde stadta bile yuhlanmaya başlar.
O bonservis ücretini hak etmesi için hiç gol yememesi lazım.
Bonservisin altında ezilip gidecek.
Önümüzdeki sene 5-6 milyona birilerine satıp kaleci aramaya başlarız gene.
Neyse bunda Uğurcan’ın bir kabahati olmadığını bilip full destek vereceğiz. Olan oldu. 4-5 yıllık maliyet olarak baktığında Ederson’dan ucuz. Ederson City’den geliyor vs CL kupası var elbet bunların farkındayım da bence kalecilik özellikleri olarak Uğurcan daha iyi. Bunu aldık diye söylemiyorum, gerçekten öyle. Ayak mevzusunu aşırı abartı buluyorum. Yabancıda +1 kontenjan açtık, yaşı daha uygun vs.
3ten az. Şu anki kurla bile 4. Senesinde anca 3 oluyor.Maaşı çok kritik. Eğer 3 falansa total maliyet biraz daha kabul edilebilir olur. Her halukarda son ana bırakılmış kazık bir transfer oldu.
İşe gidiyoruz olm heraldeSen bu saatte uyanır mıydın ya?
Bir şey olmaz sen merak etme, Uğurcan iyidir.
Ona da gömeceğizİşe gidiyoruz olm heralde
Adamın iyi olmasının bi anlamı yok ki. Ederson niye alınmadı demiyorum, zaten çok da beğenmem ama bu adamın bu paraya alınmasında sorun var. Son gün iş yapılırsa olacağı bu.
Hakan Ç.'yi de çok beğenmem ama parayı ona gömseydi yönetim taraftar bu seviyede rahatsız olmazdı.
Hem elleri kötü olduktan sonra ayakları Toni Kroos olsa ne yazar ki 40 yer 3-4 asist yapar, kale de ayaklara elden daha çok önemse verildiğini de bu transfer dönemi gördüm.Neyse bunda Uğurcan’ın bir kabahati olmadığını bilip full destek vereceğiz. Olan oldu. 4-5 yıllık maliyet olarak baktığında Ederson’dan ucuz. Ederson City’den geliyor vs CL kupası var elbet bunların farkındayım da bence kalecilik özellikleri olarak Uğurcan daha iyi. Bunu aldık diye söylemiyorum, gerçekten öyle. Ayak mevzusunu aşırı abartı buluyorum. Yabancıda +1 kontenjan açtık, yaşı daha uygun vs.
Ayağı iyi kaleciden beklenti: Auta çıkan topu altıpasın köşesine koyduktan sonra, yine ceza sahası içinde bulunan kendisine yakın stopere atabilmesi(mesafe yaklaşık 1.5 metre)Hem elleri kötü olduktan sonra ayakları Toni Kroos olsa ne yazar ki 40 yer 3-4 asist yapar, kale de ayaklara elden daha çok önemse verildiğini de bu transfer dönemi gördüm.
Günay ile arasında o kadar fark olan tek kaleci Donna zaten.Bence Günay'in Ugurcan ile arasindaki kalite farki 27.5m euro degil. Cok basit matamatik.