GSC Haber Uğurcan Çakır, 27.5M€ Karşılığında Galatasaray'da

Evet bonservis çok ama maaşı düşük. Gidip saçma sapan adamlara 7-8 falan da bağlayabilirlerdi.

Yurt içi transferde fazla bonservis, yurt dışı transferde fazla bonservis sorunı var ne yazık ki

Bu sene 3 kulüp de saçma sapan paralar gördü. Orkun, Kerem, Uğurcan..

Bundan sonra para konuşmak Uğurcan’a zarar verir, hiçbir artısı olmaz. Kaleni 6-7 yıl kapatırsa helali hoş olsun dersin. Kapatamazsa o zaman yönetime hesap sorarsın. Zira 6-7 yıl kapattığın ortamda 27 bonservis iyidir. Gidip bu sürede 10 bir kaleciye 10 başka kaleciye verip de geçirebilirdin. Örneğin FB, Volkan sonrası 8 senede 6 kaleci için 28 milyon harcadı. Harcanan para denk, ama boşa giden 8 sene var ortada.

Dolayısıyla artık tartışmak boşa, kale ihtiyacımızı kapattık kafi.

Bu kadar para kaleci icin verdigimize gore ?

Ederson ilk tercihmi değildi yada martinez veya diğer adayları ikna edemedikmi sizce
Maaşlarına girilmek istenmemiş belli ki zaten bir maaş kaosu varken bir kişi daha yüksek maaşlı olsun istenmemiş. Bu sefer içerideki Torreira, Davinson, Apo, Jakobs gibi askerleri tutamazsın. Son 2 transferi ben öyle gördüm. Akanji, Ederson gibi isimlere 9-10 maaş vermek yerine 3-5 verip Singo-Uğurcan’ı alalım. Bu transfer politikasının değişmesi Davinson kontrat sürecinden sonra oldu diye tahmin ediyorum.

Bu transferi iptal ettirmeliyiz ya bütün heves kursagimizda kaldi yine

düşündüm düşündüm ben bu işten bişey anlamadım nasıl bu kadar para verdik

Çünkü diğer transferlerde de olduğu gibi istenilen parayı verdik. 40 isteselerdi onu da verirdi bu pazarlık yapmayı bilmeyen yönetim.
Napoli 75 istedi, 1 milyon bile indiremediler. Monaco 30 istedi. Onu da verdiler.
Lookman için 80 isterler şimdi. Nasılsa bunlar istediğimiz rakamı verecekler diyip

YÖNETİM İSTİFA!

maasi uygunmus...

Bi transferde emegi gecen herkesin Allah belasini versin.Yazik valla.Galatasarayin kasasindaki para ancak bu kadar yanlış kullanılabilirdi.Hirsizlar.

Madem bu paraları verebiliyorduk niye Petrovic pahalı vs dedik ? Adam 25 e gitti.

tüm yaz yöneticilerin zaten Günay var elimiz çok rahat saçma bir iş yapmayacağız diye konuşup transferin son günü Uğurcan'a 27 sıkmak....

inanılmaz bir boyuttayız. neyse para düşünmek istemiyorum sinirlenmemek için. hayırlı olsun.

Uruguay milli kalecisi 27 yaşımda muslera sonrası alabilirdik transfermarkt da değeri 2.5 yazıyor 4 katını versek 10 milyon euro ederdi cebimizde 23 milyon euro kalırdı en
Hem taraftar da birsey demezdi Günay iyiyse Günay oynardı şimdi 33 e Uğurcan i aldin Günay i oynatamazsin

Akıl tutulması başka bir şey değil. Geçen sene Kenan alınırdı bu paraya

Üzücü ne diyelim. Yöneticiler haklı imiş taraftar baskı yapmadi son güne kadar yatıp, bir tomar para ile adam aldılar iyi ki baskı yapılmamış dedirtti sizin hakkınız baskı değil başka şeyler zaten.

Öyle böyle kazık yemedik ama son dk transferi hele ki yerliyse olacağı bu.

Oyuncu ve Okan Hocanın suçu yok. Tamamen yönetime yazar.

Geri
Üst Alt