GSC Haber Uğurcan Çakır, 27.5M€ Karşılığında Galatasaray'da

hepsine gittik alamadık?

sabah restese 20 verdik son dk iptal oldu yerine alacakları adamı alamadılar

lammense 25 verdik manuya gitti

martinez reddetti

petrovic zamanında osi transferi netleşmemişti
Kardeşim kaç aydır vaktimiz vardı madem bu kadar bütçe ayıracaktık neden başta vermedik? Hadi Osimhen’i bekledik diyelim temmuzdan beri bu para niye verilmedi

Kardeşim kaç aydır vaktimiz vardı madem bu kadar bütçe ayıracaktık neden başta vermedik? Hadi Osimhen’i bekledik diyelim temmuzdan beri bu para niye verilmedi
bankalar birligi sermaya artırımı

bide donnarumayı bekleyelım dedi gardi efendi son alırız dedi!!

Bir ali cengiz oyunu var bu işte o çok net. Normalde yönetim düşürür bu transfer. Osimhen ve Singo da çok maliyeti transferler ama Avrupa'nın belki de en atletik 20 oyuncusundan iki tanesidir ve yaşları genç. Yarın öbür gün satabilirsin. Uğurcan transferi net olarak araştırılmalı.

Cumartesi günü yukarıdan gelen telefonun sadece Kerem için olmadığı çok belli. O telefonda karşı da kimin olduğunu az çok tahmin ediyorum da neler konuşuldu onu bilmiyorum. Cumartesi gününden itibaren darmadağın oldu ambale oldu bizimkiler.
Aynısını yazdım ağabey. Sopadan korkan yönetim Galatasaray'ın başında kalmamalıdır.

Bir ali cengiz oyunu var bu işte o çok net. Normalde yönetim düşürür bu transfer. Osimhen ve Singo da çok maliyeti transferler ama Avrupa'nın belki de en atletik 20 oyuncusundan iki tanesidir ve yaşları genç. Yarın öbür gün satabilirsin. Uğurcan transferi net olarak araştırılmalı.

Cumartesi günü yukarıdan gelen telefonun sadece Kerem için olmadığı çok belli. O telefonda karşı da kimin olduğunu az çok tahmin ediyorum da neler konuşuldu onu bilmiyorum. Cumartesi gününden itibaren darmadağın oldu ambale oldu bizimkiler.

cumartesi filan değil renktaş

bu iş çok önceden konuşulmuş bence

haluk arada 1 uğurcan diyor ne alaka diyordum

berk arada 1 uğurcan hep alternatif diyordu oyuncu tarafından kaynaklı diyordu ne alaka diyordum

bugün de muhabirler yazın başından bu yana başkanın ilk tercihi uğurcandı dediler

yahu dursun salak değil muslera ikna olur diye bekledim o yüzden gecikti gibi bir cümlenin saçmalığının farkında değil mi sence

baya manipüle ettiler süreci o kadar belli ki

hadi diğerlerini geçtim lammens veya ederson 15 gün önce net biterdi ve bütün muhabirler başkan maliyetten dolayı izin vermiyor dedi

15-20 arasına bitse lafım yoktu ki uğurcan iyi kaleci bence

ama sürecin satır aralarını okuyunca benim gördüğüm bu

bunun sebebi ankara da olabilir tamamen iş adamları arasında al ver de olabilir onu bilmiyorum

Aynısını yazdım ağabey. Sopadan korkan yönetim Galatasaray'ın başında kalmamalıdır.
Ben bu süreçte anladım ki Dursun hakikaten sinek ikili yahu. Doğru demişler. Ben artık başka bir şey diyemiyorum. Bari Hakan'ı da alsınlar da orta saha sıkıntımız kalmasın.

AKP bize yüksek bonservislen Uğurcan aldırınca ellerine ne geçecek

TS'den bonservisin bi kısmını mı tırtıklayacaklar. Bikaç milyon avrocuk için böyle bi işe girmezler

Biz başından beri Uğurcan'ı hedefliyor olabiliriz de bunun sebebi bize denmesi vs. değildir o kısım mantıklı değil

Herifler pazarlık yapmaktan utanan yurdum insanı gibi yav ne isterlerse veriyorlar. Kafayı yemişler.
Erden timur için bu seçilmiş değil bu paralar ne diyen bir bunak varsı nerede o fenerli hain, ilk divanda görelim seni

cumartesi filan değil renktaş

bu iş çok önceden konuşulmuş bence

haluk arada 1 uğurcan diyor ne alaka diyordum

berk arada 1 uğurcan hep alternatif diyordu oyuncu tarafından kaynaklı diyordu ne alaka diyordum

bugün de muhabirler yazın başından bu yana başkanın ilk tercihi uğurcandı dediler

yahu dursun salak değil muslera ikna olur diye bekledim o yüzden gecikti gibi bir cümlenin saçmalığının farkında değil mi sence

baya manipüle ettiler süreci o kadar belli ki

hadi diğerlerini geçtim lammens veya ederson 15 gün önce net biterdi ve bütün muhabirler başkan maliyetten dolayı izin vermiyor dedi

15-20 arasına bitse lafım yoktu ki uğurcan iyi kaleci bence

ama sürecin satır aralarını okuyunca benim gördüğüm bu

bunun sebebi ankara da olabilir tamamen iş adamları arasında al ver de olabilir onu bilmiyorum
Bu yazdıklarının hepsi bana göre Galatasaray'a ihanettir. Uğurcan bu paraları edecek kaleci değil. Kötü kaleci demiyorum yanlış olmasın, bu paraları edecek oyuncu değil.

Hiç normal değil bu transfer. Son derece rahatsızım.

AKP bize yüksek bonservislen Uğurcan aldırınca ellerine ne geçecek

TS'den bonservisin bi kısmını mı tırtıklayacaklar. Bikaç milyon avrocuk için böyle bi işe girmezler

Biz başından beri Uğurcan'ı hedefliyor olabiliriz de bunun sebebi bize denmesi vs. değildir o kısım mantıklı değil

ben doğrudan siyaset demiyorum olabilir de olmayabilir de

ama şu kesin benim için ki dursun özbek 3 aydır kaleci transferinde tiyatro kurmuş hepimizi de oynatmış

sonu belliymiş

Bu transferi yaparak DEV bir stratejik hamleye imza atmış bulunmaktayız arkadaşlar

Yerli kuralından bizi köşeye sıkıştırmak isteyen karşı kuvvetlerin planını SUYA düşürdük

Galatasaraylı olduğunu bildiğimiz bir oyuncu aldık

Trabzon gibi bir takımda ve psikolojik olarak zor bir şehirde bile adından bahsettiren birisi bizim gibi bir takımda iyi oyuncularla oynayınca performansı artacaktır

Rakiplerimiz de göt üstü oturmuş oldu
Hos geldin birader. Sabah aklima geldin. Harbiden temiz kalpli adamim ha. Hem de alcakgonullu. 😂

ben doğrudan siyaset demiyorum olabilir de olmayabilir de

ama şu kesin benim için ki dursun özbek 3 aydır kaleci transferinde tiyatro kurmuş hepimizi de oynatmış

sonu belliymiş
ona itirazım yok laykını verdim
doğru bence de
ama tüccarca yahut göz karartma ile verilmiş bi karardır

dediğim gibi aksi takdirde ne kazancak ki bu işten

ona itirazım yok laykını verdim
doğru bence de
ama tüccarca yahut göz karartma ile verilmiş bi karardır

dediğim gibi aksi takdirde ne kazancak ki bu işten

siyaset derken her zaman en tepeyi düşünmeyin yerelde neler dönüyordur neler

bunu bizde de başka takımda bir yönetici de yapabilir bu arada bişey karşılığında

dua edelim ki burada karşılığı bireyler değil galatasaray almış olsun

siyaset derken her zaman en tepeyi düşünmeyin yerelde neler dönüyordur neler

bunu bizde de başka takımda bir yönetici de yapabilir bu arada bişey karşılığında

dua edelim ki burada karşılığı bireyler değil galatasaray almış olsun
tepe düşünmedim ki zaten

xi jinping'e bi dakka dur şu kerem uğurcan işini halledeyim diyecek hali yok rtenin

tostos başgan GS'nin malını kendi malı gibi korur demiyom zaten de eğer bi yeme dönecekse bu şekilde acemice dönmez

zaten başta Florya olmak üzere bir sürü yolu var bunun. herhangi bi topçuyu alırken bedeline bir menajer üzerinden 5m daha ekleyip onu pay edebilirsin. spesifik olarak Ts üzerinden yapılması vs. gerekmiyor yani

Profesyonel futbolcu Uğurcan Çakır'ın transferi konusunda Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği A.Ş. ile anlaşmaya varılmıştır.

Bu doğrultuda, futbolcunun eski kulübüne net 27.500.000 Euro + KDV transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcu ile 2029/2030 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere aşağıdaki şartlarda sözleşme imzalanmıştır:

2025-2026 sezonu için net 110.000.000 TL,
2026-2027 sezonu için net 120.000.000 TL,
2027-2028 sezonu için net 130.000.000 TL,
2028-2029 sezonu için net 140.000.000 TL,
2029-2030 sezonu için net 150.000.000 TL sezonluk garanti ücret olarak ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Tamam kaleci için son güne kalmak kötü oldu da, abi noluyor anlamıyorum. Bir yangın ortamı var medyada. Bence gayet iyi transferlerimiz var. Uğurcan da Türk olması, yaşı ve maaşı itibariyle fena olmadı.

Diğer yandan Trabzon'a veda açıklaması da gayet karakterli bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Ekmeğini yediği yer için elinden geleni yapacağına eminim. İçimizde büyüttüğümüz yavşaklar gibi her gittiği takıma yağ çekececeğine bu duruşu takdir ederim

Geri
Üst Alt