GSC Haber Uğurcan Çakır, 27.5M€ Karşılığında Galatasaray'da

Ali Naci'de GS'nin kasasından bonuslarla 27.5 çıkacak diyor. KDV zaten kulüplere alt yapı ve tesis yatırımı için geri ödeniyor yada alınmıyor sanırım ikisinden biri. Her türlü 10 milyon fazla verdik Dursun Özbek çıkıp bu iş bilmezlikten fazla verilen parayı kulübe sponsor veya bağış yoluyla vermelidir geri. Divan'da veya Mali Genel Kurul'da bu yönde talep olmalıdır.

uğurcana verilen paranın transferin son günüyle filan ilgili olduğuna aska inanmıyorum

çok önceden planlanmış, anlaşılmış ve dursun bu yüzden diğer transferleri oyalamış ve son dk sıkıştık süsü verilerek bu para trabzona aktarılmış

osimhen geleli 1 ay oldu

1 ayda 60 milyon bonservis verdik

peki soruyorum bu 1 ayda minimum 60 milyonu olan ve en büyük önceliğim kaleci diyen takım hangi kalecileri alabilirdi

allah aşkına yorum yapın

uğurcana verilen paranın transferin son günüyle filan ilgili olduğuna aska inanmıyorum

çok önceden planlanmış, anlaşılmış ve dursun bu yüzden diğer transferleri oyalamış ve son dk sıkıştık süsü verilerek bu para trabzona aktarılmış

osimhen geleli 1 ay oldu

peki soruyorum bu 1 ayda minimum 60 milyonu olan ve en büyük önceliğim kaleci diyen takım hangi kalecileri alabilirdi

allah aşkına yorum yapın
hepsine gittik alamadık?

sabah restese 20 verdik son dk iptal oldu yerine alacakları adamı alamadılar

lammense 25 verdik manuya gitti

martinez reddetti

petrovic zamanında osi transferi netleşmemişti

osimhen geleli 1 ay oldu

allah aşkına yorum yapın
@Okan Mason gibi değerli forumdaşlarımız bu vaziyeti aylar öncesinden görüp Yürekli + Seten üzerinden rıza inşası yapıldığına dair uyarmışlardı bizleri

O zaman gülüp geçmiştik ancak çocukmuşuz!!

Bu transferi yaparak DEV bir stratejik hamleye imza atmış bulunmaktayız arkadaşlar

Yerli kuralından bizi köşeye sıkıştırmak isteyen karşı kuvvetlerin planını SUYA düşürdük

Galatasaraylı olduğunu bildiğimiz bir oyuncu aldık

Trabzon gibi bir takımda ve psikolojik olarak zor bir şehirde bile adından bahsettiren birisi bizim gibi bir takımda iyi oyuncularla oynayınca performansı artacaktır

Rakiplerimiz de göt üstü oturmuş oldu

Abv abv abv.. bu miktara dünyada x her kaleci alınırdı. Uğurcan gibi 30 tane kaleci alınırdı. Ağır küfürler ediyorum

hepsine gittik alamadık?

sabah restese 20 verdik son dk iptal oldu yerine alacakları adamı alamadılar

lammense 25 verdik manuya gitti

martinez reddetti

petrovic zamanında osi transferi netleşmemişti

recep bunlar son gün oldu

15 günü önce lammens işinde united yoktu bile

petrovic ayrı o erken gitti

osimhen geleli 1 ay oldu

allah aşkına yorum yapın
Haluk üzerinden belli aralıklarla ısıtılıp servis edilmesi de hep transfere hazırlık. Doğru bir okuma bence.

osimhen geleli 1 ay oldu

allah aşkına yorum yapın
Bir ali cengiz oyunu var bu işte o çok net. Normalde yönetim düşürür bu transfer. Osimhen ve Singo da çok maliyeti transferler ama Avrupa'nın belki de en atletik 20 oyuncusundan iki tanesidir ve yaşları genç. Yarın öbür gün satabilirsin. Uğurcan transferi net olarak araştırılmalı.

Cumartesi günü yukarıdan gelen telefonun sadece Kerem için olmadığı çok belli. O telefonda karşı da kimin olduğunu az çok tahmin ediyorum da neler konuşuldu onu bilmiyorum. Cumartesi gününden itibaren darmadağın oldu ambale oldu bizimkiler.

Bu işin politika nedenli olduğu çok bariz.
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş ama tersine.
Bu bonkörlügün geri dönüşümü olur elbet, pr çalışması diyelim geçelim.
Oyuncuya ekstra yük yapmamak lazım, olan olmuş artık.

Restes için 20 bonservis 2 maaşa anlaşıldıktan sonra Dursun Özbek'in anlaşmayı beklemeye aldığı yazılıp çizildi. Uğurcan için garanti almayan biri o riske girer miydi son gün psikolojisiyle?

Geri
Üst Alt