Murat Arslann
Kırmızı Üye
- 27 Kasım 2011
- 1.601
- 1.126
- 1.273
Tüm zamanların en pahalı kaleci transferinde ilk 10a girdik. Hemde Uğurcan için, adam milli takımda ilk 11 başlayınca kızıyordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bonservis inanılmaz pahalı
asla satamayacağımız bir kaleciye bu parayı verdik
bu paraya 24-25 yaşında kaleci alınırdı
uğurcan iyi kaleci olsa da bu böyle
Niye yav26.4 @Alper Altun güncelleyelim
hepside günayın yedeği olurduBu paraya 3 tane yabanci iyi genc kaleci alinirdi, abartisiz
hepside günayın yedeği olurdu
bizde iş yapmaz 23 yaşyooo marvin keller vardi gül gibi mesela, isvicre milli takimina kadar yükseldi, 23 yasinda
hepsine gittik alamadık?uğurcana verilen paranın transferin son günüyle filan ilgili olduğuna aska inanmıyorum
çok önceden planlanmış, anlaşılmış ve dursun bu yüzden diğer transferleri oyalamış ve son dk sıkıştık süsü verilerek bu para trabzona aktarılmış
osimhen geleli 1 ay oldu
1 ayda 60 milyon bonservis verdik
peki soruyorum bu 1 ayda minimum 60 milyonu olan ve en büyük önceliğim kaleci diyen takım hangi kalecileri alabilirdi
allah aşkına yorum yapın
@Okan Mason gibi değerli forumdaşlarımız bu vaziyeti aylar öncesinden görüp Yürekli + Seten üzerinden rıza inşası yapıldığına dair uyarmışlardı bizleriuğurcana verilen paranın transferin son günüyle filan ilgili olduğuna aska inanmıyorum
çok önceden planlanmış, anlaşılmış ve dursun bu yüzden diğer transferleri oyalamış ve son dk sıkıştık süsü verilerek bu para trabzona aktarılmış
osimhen geleli 1 ay oldu
peki soruyorum bu 1 ayda minimum 60 milyonu olan ve en büyük önceliğim kaleci diyen takım hangi kalecileri alabilirdi
allah aşkına yorum yapın
hepsine gittik alamadık?
sabah restese 20 verdik son dk iptal oldu yerine alacakları adamı alamadılar
lammense 25 verdik manuya gitti
martinez reddetti
petrovic zamanında osi transferi netleşmemişti
Haluk üzerinden belli aralıklarla ısıtılıp servis edilmesi de hep transfere hazırlık. Doğru bir okuma bence.uğurcana verilen paranın transferin son günüyle filan ilgili olduğuna aska inanmıyorum
osimhen geleli 1 ay oldu
allah aşkına yorum yapın
Bir ali cengiz oyunu var bu işte o çok net. Normalde yönetim düşürür bu transfer. Osimhen ve Singo da çok maliyeti transferler ama Avrupa'nın belki de en atletik 20 oyuncusundan iki tanesidir ve yaşları genç. Yarın öbür gün satabilirsin. Uğurcan transferi net olarak araştırılmalı.uğurcana verilen paranın transferin son günüyle filan ilgili olduğuna aska inanmıyorum
osimhen geleli 1 ay oldu
allah aşkına yorum yapın