Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 26.971
- 14.748
- 2.248
En son 100+ yaptılardı
Bende 2 milyondan fazla aldığını duymuştum. İstanbul kulüplerine gitmesin diye maaşını bir çok kez yükseltmiştiler
YÖNETİM İSTİFA!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son 100+ yaptılardı
2 ay önceki tantanda 113 milyonmu ne olmuştuBende 2 milyondan fazla aldığını duymuştum. İstanbul kulüplerine gitmesin diye maaşını bir çok kez yükseltmiştiler
YÖNETİM İSTİFA!
haklısın ayrıca o kadar paramız varsa dünyada başka kaleci mi yok? red yemekle ilgili değil bence,bi dünya alınabilecek kaleci var, en olmadı misal brezilya,arjantinden falan da ne yetenekli genç kaleciler var hem de pahalı değil,çünkü restes de 20 yaşındaydı,demekki genç kaleciye karşı değildik. Bana da bu transfer sanki en başından planlıydı gibi geliyor.recep bunlar son gün oldu
15 günü önce lammens işinde united yoktu bile
petrovic ayrı o erken gitti
Trabzonspor bu sekilde belirttigi icin:27.500.000 Euro + KDV
Neden bu şekilde belirtildiğini anlamadım?
KDV'nin belirtilmesi peki burada önemi nedir adminim? Yurt dışından oyuncu alırken o ülkenin vergisi veya buradan satarken örneğin kdv ödeniyor mu?Trabzonspor bu sekilde belirttigi icin:
Profesyonel futbolcumuz Uğurcan Çakır’ın, Galatasaray Kulübü’ne kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre; Galatasaray Kulübü, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak KDV dahil 33.000.000.-EUR garanti bedel ve 3.000.000.-EUR şarta bağlı bonus olmak üzere toplam KDV Dahil 36.000.000.-EUR ödeme yapacaktır.
Türkiye'nin Bayern'i değilde Türkiye'nin enayisi gibi olduk.Türkiyenin bayerniyiz diyorsak normal karşılayacağız bu durumu
Aslinda KDV belirtilmiyor bonservis bedellerinde, cunku o zaten her zaman var. Trabzon tarafi taraftar tepkisinden dolayi bunu transfer aciklamasinda yazmis ki rakam daha yuksek gozuksun diye. Hani bakin Galatasaray bu transfer icin kasasindan bu kadar para verecek mesaji vermeye calistilar. Ama KDV kuluplere gitmiyor, o devlete gidiyor yani Trabzon'un kasasina gidecek rakam su durumda 27,5 milyon euro..KDV'nin belirtilmesi peki burada önemi nedir adminim? Yurt dışından oyuncu alırken o ülkenin vergisi veya buradan satarken örneğin kdv ödeniyor mu?
Guzel espiriUmarım Uğurcan istanbulda yaşamaya ayak uydurabilir.
Çok büyük şehir yapamiyorum derse al başına belayı