GSC Haber Uğurcan Çakır, 27.5M€ Karşılığında Galatasaray'da

Hala asiri pahali ve yonetim beceriksizliginden fazla para odendigini dusunuyorum.

Ama oyuncu olarak tek lafim yok

Aslanım benim forma çok yakışıyor kendisine camianin ağırlini çok iyi kaldırdı

Çok severdim muslerayi ama eğer bu maçta Muslera kalede olsaydı yenilirdik sanıyorum.

Kendisi için 27,5 sudan ucuz. Kendisi yerine Ederson, Petkovic (Chelseadeydi sene başı) ya da ter Stegen gelseydi en azından 20-25 arası bonservis verecektik. Hem yabancı hakkımızı kaleye harcayacaktık hem de bu oyuncuların adaptasyonu ile uğraşacaktık. Hiçbiri de Uğurcan'dan iyi kaleci değil, bir de belki minimum 6 puandan olacaktık.

Bugün YouTube'da son 10 senenin BJK maçları özetini izledim maçtan önce.

Özetler

Muslera bizim efsanemiz, ama Uğurcan'ın BJK performansının yanında amatör kaleci gibi duruyor. Üstüne Uğurcanın ayak kalitesinin onda biri yoktu Muslerada.

Nasıl bir yeteneği ne kadar ucuz bir fiyata aldığımızın farkına varalım. Uğurcan yerine herhangi bir kaleci olsaydı şu an belki de paramparça durumdaydık.

Vallahi başkası olsa şu bonservis ücretinin altında ezilebilirdi... Sen bu işi çok iyi kotardın Uğurcan... ligin en iyi kalecisi şu anda... bu para verildiğinde çok saydırmıştım ama helal olsun...

Keske 3 sene once alabilseydik. Gerci 3'unde de sampiyon olduk 😁 Olsun, daha erken gelmeliydi. Cok para dedik, cus dedik, ama su an anladik ki sudan ucuz.

Fiyatı çok diye isyan ettim ama performansıyla iyiki dedirtti. Helal olsun sana 40 yıllık aslan gibi

ederson diye ölüp bittik yazın , meğerse biz ne almışız. helal olsun. asıl büyük olayı yerli olması . bunun avantajını seneye çok daha iyi anlayacağız

verilen para çok diyenleri anlamıyorum hala.

abicim 15-20ye kaleci alıp tutup tutmayacağının garantisi var mıydı? şu piyasada 30m euro uğurcan çakır için çok fazla bi fiyat değil.

musleraya 29 yaşında 30m euro ülke içinden bi takım teklifi yapsa satar mıydın? ben şahsen satmazdım takımın iyi olan yerini oyuncu gitmek istemediği sürece bozmam ben. bakın boey gitti kaç milyon para harcadık çer çöplere yine gelip oynayan boey oldu. uğurcan çakır için bülent timurlenkin dediklerini dinleyin derim.

dünyada kaleci kalmamış gibi ederson, donnarumma diye aylarca gezip Uğurcan transferinin son gün yapılması rezillikti. ilk hedefin Uğurcan olurdu kimse de beklenti yükseltmeden yapabilirdin. onun dışında kaleciyi yerli yapmak mantıklıydı.

Geri
Üst Alt