- 16 Haziran 2010
- 204.032
- 156.090
- 6.838
Uğurcan Çakır: "Tabii ki üzüldük ama Paraguay maçında bu hatayı telafi etme şansımız var aslında. Daha odaklanmış, zihinsel ve fiziksel odaklanmış bir şekilde maça hazırlanmalıyız. Hepimiz görevlerimizi, sorumluluklarımızı bilip ona göre oynamalıyız."
Uğurcan Çakır: "Takım içinde dışarıda yazıldığı gibi bir durum yok. Arkadaşlık zaten çok iyi. Herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor. İlk maçta istemediğimiz bir sonuç aldık. Ülkemizi üzdük. Ancak telafi edeceğiz.""
Uğurcan Çakır: "Türk milleti bizi eleştirebilir. Onların eleştirisi bizim başımızın tacı. Futbol oynuyorsanız eleştirilere açık olmanız gerekiyor. Dün geride kaldı önümüze bakmamız gerekiyor."
Uğurcan Çakır: "Avustralya maçında topun bizde kalması çok önemli değildi. Çok net gol pozisyonlarına giremedik."
Soru: Avrupa'nın en başarılı kalecilerinden birisin, önem derecesi yüksek karşılaşmalardaki performansınla da her zaman kalende devleştin. Ama Avustralya maçında iki şanssız gol gördük kalemizde. Şu anki konsantrasyon seviyen nedir?
Uğurcan Çakır: "Kendi standardımın altında bir performanstı bana göre de. Bazen böyle maçlar başınıza gelebiliyor. Tabii ki gol yemeyip arkadaşlarıma daha çok yardımcı olmak isterdim. İnşallah önümüzdeki maçta bunu yapmaya çalışacağım ama kendi standartlarımın altında bir maçtı sizin de dediğiniz gibi."
Uğurcan Çakır: "Su molaları hiç güzel değil. Maç soğuyunca konsantrasyonunuz da dağılıyor. Ben hiç beğenmedim."