Tier 1 Uğurcan Çakır 'Galatasaray' Dedi

Hatipoglu neyin pesindesin gene...

Ertuğrul Doğan: "Uğurcan için Avrupa'dan gelen resmi bir teklif yok. Uğurcan'a Avrupa'yla ilgili sözümüz var, yardımcı olacağımızı söylemiştim. Bu takımın kaptanı, benim aklımdan geçen futbolu Trabzonspor'da bırakması."

"Uğurcan Çakır için şu an itibariyle gelen resmi bir teklif yok."

Yalanlamamış. Pazarlık devam ediyor muht.

Günay ile Uğurcan arasında ciddi anlamda bir fark yok aslında. Yani elit seviyede yabancı gelmeyecekse Uğurcan yerine Berke'yi tercih ederim ki Günay'ın yedeği olsun bi kaç sene.
Tek farkı Günay'ın yeterli oyna"ya"mamış olması.Tek fark bu.İnan oynamış olsa belki 2 katı daha iyi olabilecek seviyede.

Beğenirim, alınmasını da isterim. TS ilginç bir camia, futbolcunun orada tutunabilmesi GS-FB den bile daha zor oluyor çoğu zaman, baskı açısından sıkıntı yaşamaz kanısındayım. Ayakları iyi olmasa da haddini biliyor olması olumlu; Muslera gibi olmadık yerde zayıf ayağıyla aşırtma pas denemez mesela! Alınabilecek başka net yerli oyuncu olmadığını da hesaba katmak gerekiyor.

Maliyet önemli tabii. Mesela Halil+Yusuf+ 5-6 milyon gayet iyi iş olur. O ikisinin ciddi bonservis getirme ihtimali zaten yok; kiralık vermek istediğimiz Yusuf' a maaşı karşılığı zar zor talip çıkmıştı da kendisi gitmek istememişti Ocak ayında.

Uğurcan yerine Günay ile devam ederim. Nokta. Şampiyonlar ligi için ikisinde yetersiz, lig için ikiside yeterli.

uğurcan gayet iyi kaleci
ben geleceğini sanmıyorum ama gelirse çok iyi olur
ayağının kötü olması bir eksidir ama muslera'da da kötüydü. alışık olduğumuz bir durum.
gelip 2-3 maç oynayınca olumsuz yorumlar da olumluya döner. eren'de olduğu gibi.

Babamın kafama vura vura öğrettiği bir futbol öğretisi vardır. "Trabzonspordan gelen her futbolcu Galatasarayda iş yapar. "

Bu öğretiyi yaa sizlerde öğrenirsiniz yada zorla yaşarsinız. Tercih sizinn

Geri
Üst Alt