uğurcan çakır

Taner Dipcik

Kırmızı Üye
hatırladığım kadarıyla geçen sene bizim tt arenadaki ts maçında çıkmıştı. zaten tanımayan yoktur. avrupaya transfer yapacağını düşünüyorum ben harika yetenekli. altay bunun getir götürünü yapar ancak. bence tc pasaportlu en iyi kaleci.

bir dipnot düşelim, fener maçı sonrası soyunma odasına giderken karaktersiz fener taraftarı uğurcan ananı g... s.... şeklinde ahlaksız ve onursuzca küfretmiştir. yıllar sonra avrupada büyük takıma gittiğinde insanlar bu başlığa girdiğinde fener taraftarının yapmış olduğu bu ahlaksızlığı görecekler ya da hatırlayacaklardır.

yan top zaafiyeti var bu arkadaşın.ara sıra konsantrasyon problemi var onun dışında refleksleri muslera'dan iyi ama muslera gibi pozisyon bilgisi iyi değil.duracağı yeri iyi ayarlarsa o kadar reflekslik toplar çıkarmasına gerek kalmaz.muslera mesela bunu iyi yapıyor çok basit gösteriyor çünkü duracağı yeri biliyor reflekse çok ihtiyaç duymuyor tecrübe farkı mı mental bir durum mu bilmiyorum bu olay.

yan top zaafiyeti var bu arkadaşın.ara sıra konsantrasyon problemi var onun dışında refleksleri muslera'dan iyi ama muslera gibi pozisyon bilgisi iyi değil.duracağı yeri iyi ayarlarsa o kadar reflekslik toplar çıkarmasına gerek kalmaz.muslera mesela bunu iyi yapıyor çok basit gösteriyor çünkü duracağı yeri biliyor reflekse çok ihtiyaç duymuyor tecrübe farkı mı mental bir durum mu bilmiyorum bu olay.

bunun yan top zaafiyeti varsa muslerayı çöpe atalım direk adam her korneri elma toplar gibi alıyor ..

hatırladığım kadarıyla geçen sene bizim tt arenadaki ts maçında çıkmıştı. zaten tanımayan yoktur. avrupaya transfer yapacağını düşünüyorum ben harika yetenekli. altay bunun getir götürünü yapar ancak. bence tc pasaportlu en iyi kaleci.

bir dipnot düşelim, fener maçı sonrası soyunma odasına giderken karaktersiz fener taraftarı uğurcan ananı g... s.... şeklinde ahlaksız ve onursuzca küfretmiştir. yıllar sonra avrupada büyük takıma gittiğinde insanlar bu başlığa girdiğinde fener taraftarının yapmış olduğu bu ahlaksızlığı görecekler ya da hatırlayacaklardır.

Bizim maça çıkan Uğurcan'ın yedeğiydi.

Uğurcan çok iyi kaleci, şu an için Altay'dan çok daha iyi, zamanla ne olur bilmem.

Refleksleri Muslera'dan mı iyi

Sen ne garip bir kardeşsin ya Halil.

Bizim maça çıkan Uğurcan'ın yedeğiydi.

Uğurcan çok iyi kaleci, şu an için Altay'dan çok daha iyi, zamanla ne olur bilmem.

doğru karıştırmış olabilirim. o kişinin adı neydi acaba. o da güzel oynamıştı ilk maçına Galatasaray deplasmanına çıkıyorsun kolay değil bence

bunun yan top zaafiyeti varsa muslerayı çöpe atalım direk adam her korneri elma toplar gibi alıyor ..
muslera'nın eskiden vardı öyle bir sorunuda tecrübelendi.bir maça göre yargılamayın uğurcanı slavia prag'tan yediği golleride gördük bence yan top zaafiyeti var.

Refleksleri musleradan iyi olamaz yav iyi kaleci tamam da.
Musleranın fark yarattığı 2 konu zaten refleks ve pozisyon alma.

Çok kaliteli kaleci aslanım benim. En az 15 yıl milli takımın kalesini bekler kısmetse.

Okan bundan kötü kaleci değil. Geçen yıl Badji-Verginili tandemle bizden 1 gol az yedi oğlan. Altay ikisinden de aşağıda kaleci ama ayakları Türk kaleciler arasında uzak ara 1 numara. En nihayetinde kalecinin gelişmesi için oynaması lazım, yedekte oturarak büyük kaleci olunmaz. Sonuçta Okan-Altay-Gökhan-Uğurcan'la Türk futbolunun stoperden sonra kaleci mevkisi de gelecek 20 yılda güvence altında. Mandıra filozofu daha diktatörün ağzından yabancı sınırı diye ağlayadursun.

Okan'ın da bu yıl kupayı kaybetme pahasına tüm Türkiye Kupası maçlarında oynamasını diliyorum. Hatta şu pas oyununu biraz oturtur, her maçta rakibe kendi ayağımızdan 3-4 pozisyon vermezsek iç sahadaki 8-9 maçta da Okan'la çıkmamız gerek diye düşünüyorum. Hem Muslera'yı dinlendirmek, hem de Okan'ı oynayarak yetiştirmek adına bizim için evla olur. Misal iç sahadaki Kasımpaşa maçına Okan'la başlayacak lüksümüz yoksa yedek kaleciye para harcamanın da lüzumu yok o zaman.

fb taraftarı neden kufretmıs? iyi oynadı diye mi sırf?

Baya iyiydi, arada kotu hata yapiyor ama o kadar olur

Geri
Üst Alt