- 18 Temmuz 2009
- 80.672
- 225.126
- 5.093
Çok iyi kaleci ama baskıyı kaldıramadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur o sakatligi yasamasaydi baska bir kariyeri olurdu.(bize gelecekti)Bende bunu yazmaya geliyordum. TS umarım elden çıkarır da, Avrupa'da gelişimini sürdürebilir. Yoksa Onur Kıvrak gibi bunu da kaybederiz.
Autlari/duran toplari da les gibi kullandi. Degaji donarumaya atti herifBugün dikkat ettim geri pasları çok amatör attı bizim takım yerde havadan sert toplar yolladı baskı varken yana pas yapsa da işe yaramazdı. İtalyan stoperler bizim yarı alanda pas dağıtırken top çıkaracaktık pollyannacılara göre
Çok iyi kaleci ama baskıyı kaldıramadı.
Totalde UğurcanAltay mı Uğurcan mı sence ?
Kanka tamam da kim iyi oynadı da bu Fenerlilerin gazına gelinip uğurcan boklanıyor sitemim ona benimOnur o sakatligi yasamasaydi baska bir kariyeri olurdu.(bize gelecekti)
Autlari/duran toplari da les gibi kullandi. Degaji donarumaya atti herif
Beni kimse gaza getirmediKanka tamam da kim iyi oynadı da bu Fenerlilerin gazına gelinip uğurcan boklanıyor sitemim ona benim
Sana demiyorum yaBeni kimse gaza getirmedi
Totalde Uğurcan
Birebirde Maltay
Aslında oyunculardan bağımsız Şenol suçlu sonuçta pasif oynayın diyen o @Sami Karakoç
Geçen yıl da Maltay çok yumurtladı?Uğurcan acayip kurtarışlar yapıyor ama çokta gol yumurtladı bu yıl.Altay daha dengeli bence.
Gidin isinize ya, ucuncu gole kadar takimi ayakta tutan tek isimdi bugun Ugurcan.Siz de tescilli sikecilerin algisina kanip, kendi kalesine amatorce gol atan stoperimiz varken ugurcana mi geldiniz?Bugun tel tel dokulmusuz, ilk kornerimiz 70.dk gelmis, ugurcan olmasaydi +6ya giderdi bu mac.O gole kadar kimler neler yapmadi yahu hatadir olmustur ne yapalim ya.Elimizde iki degerli kaleci var ve yorumlar o kadar korkunc ki umarim hem Altay hem ugurcan yonetimleriyle konusup 3-5 e baktirmadan kacip giderler bu ulkeden
Gidin isinize ya, ucuncu gole kadar takimi ayakta tutan tek isimdi bugun Ugurcan.Siz de tescilli sikecilerin algisina kanip, kendi kalesine amatorce gol atan stoperimiz varken ugurcana mi geldiniz?Bugun tel tel dokulmusuz, ilk kornerimiz 70.dk gelmis, ugurcan olmasaydi +6ya giderdi bu mac.O gole kadar kimler neler yapmadi yahu hatadir olmustur ne yapalim ya.Elimizde iki degerli kaleci var ve yorumlar o kadar korkunc ki umarim hem Altay hem ugurcan yonetimleriyle konusup 3-5 e baktirmadan kacip giderler bu ulkeden