uğurcan çakır

Cok iyi bir kaleci avrupaya gidip kendini daha fazla gelistirirse daha yolu var.

bugpn bizi oyunda tutan Ugurcan oldu , hata olabilir zaten 2-0 mi 3-0 fark etmez , yinede yapmamali cani sagolsun!

herif bariz bakın topa nasıl güzel vuruom diye kendini reklam etmeğe çıkmıştı 3. golde de patladı
fbli mal oynasın belki sakatlanır

Fbli altaya nefret besleyip Ugurcan fanı olmakta tuhaf.
Bize karsi tslilerin nefreti>fblilerin nefreti.

Hatirlatmakta fayda var

Kanka her mevkide ezildik ya. Hangi topcu degisse hangi taktikle ciksak sonuc degismeyecek gibiydi. Kizsam kizsam caglar yerine kaani oynatmadigi icin kizarim. Ha bir de bence yusuf iyiydi ilk yari oyundan cikan ilk topcu o olmamaliydi
+1905

gereksiz panik icerisindeydi oyuncular...toplar ya rakibe ya disariya gitti ya da gelisine ortaya karisik. donusumlu pas hatasi seridi izledik farkli ayaklardan... defansta anlam veremedigim garip 6,li 7li kumelenme yaptik ozellikle ilk yarida ceza sahasi ici ve cizgisi civarinda. <>geri dortluye katilan kenan,okay,ozan .....
dalga dalga atak yedik,varyasyonlar izledik haliyle...

italya kalan iki maci da farkli kazanacaktir. turnuva baslamadan firesiz seri gideceklerini on gormustum... turnuva favorilerimde ilk ikidelerdi. bizim icin beklentim 3 mac icerisinde son iki mactan yeterli puanlari alip 2. cikmayi umuyordum. bakalim olacak mi.

hayirlisi olsun diyelim simdiden.

Hata yapabilir ama şu uzun toplarda kaç kere müsaitken topçumuz olmayan yere attı topu

Hadi biz kamera sahayı tam göstermediği için o bölgeyi göremiyoruzda bu nasıl göremiyo şaşkınım

3.golü yedirdikten sonra tamamen dağıldı merihin müsait geri pasınıda taca attı yine

Şu kadar taç olurmu oynadı naptı
ona ragmen isabetli pas oranı en yüksek 2. adam takımda hakandan sonra. gerisini sen düşün.

Her maç gol yemeden bitirmeyen süper kaleci

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ugurcanin bjk düsmanligi = Musleranin fb düsmanligi. Bu iki kaleci bu iki macta über oynuyorlar

Geri
Üst Alt