- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
Colin Kazım Richards+ ışıl alben+ bir miktar para
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yerlilerimiz kaliteli bu seferYabancı kuralı 8+3 kalıyorsa şimdiden almak lazım hatta sezonun ilk hamlesi olması gerekiyor kaleyi yerli yapmazsak seneye de aynı şekilde zorlanırız. 3 yerliyi Uğurcan + Abdülkerim + Kerem yapıp Kazımcan, Barış, Yunus, Berkan, Kaan Ayhan yedek hattıyla da devam etmemiz lazım.
6-7 m euro'ya biter veya takas + paraya biter. Geçen sene çok isterlerdi bu sene isteyemiyorlar Kingzat bayadır Uğurcan diyor vardır bir bildiği...Yabancı kuralı mevzusundan dolayı aşırı para isterler.
Dediğin rakamlara güzel olurdu. O paraları eder. Yaşı müsait, 5 sene kafamız rahat olurdu. Lakin TS 6-7'ye bırakır mı, pek zannetmiyorum. Yine de her halükarda yoklamak lazım tabii.6-7 m euro'ya biter veya takas + paraya biter. Geçen sene çok isterlerdi bu sene isteyemiyorlar Kingzat bayadır Uğurcan diyor vardır bir bildiği...
Uğurcan sonuçta şampiyon yaptı kolaylık isteyebilir.Dediğin rakamlara güzel olurdu. O paraları eder. Yaşı müsait, 5 sene kafamız rahat olurdu. Lakin TS 6-7'ye bırakır mı, pek zannetmiyorum. Yine de her halükarda yoklamak lazım tabii.
O zaman 1 kuruş vermeyiz kafa kafaya takas olur.Buyuk ihtimal Yunus'u isterler
Bence kabul etmezlerO zaman 1 kuruş vermeyiz kafa kafaya takas olur.
Uğurcan sözleşmesini uzatırken belli kolaylık sağlayacağının garantisini almıştır şampiyon olmasalar belki zorluk çıkarabilirlerdi ama şu an için Uğurcan ben gitmek istiyorum derse orta yol bulunur.Bence kabul etmezler
Insallah, bizde oynamasini isterimUğurcan sözleşmesini uzatırken belli kolaylık sağlayacağının garantisini almıştır şampiyon olmasalar belki zorluk çıkarabilirlerdi ama şu an için Uğurcan ben gitmek istiyorum derse orta yol bulunur.
Kafa kafaya takas versinler ugurcanda mükemmel halde degilTrabzon 10 milyona satmaya yer arıyor. Takasla + para ile işi bitirsek iyi olabilir. Yusuf + 2-4 milyona okey olunabilir bildiğim kadarıyla Yusuf'ta Trabzonlu. Bir yanımda Yusuf'tan patlama bekliyor gelecek sene için ama en mantıklısı bu olabilir.
Yusuf konusunda ben biraz çekimserim çocukta ciddi potansiyel var ama sınır böyle kalırsa pek süre alabileceğini sanmıyorum hoca kadroda düşünmüyorsa da bu takas olabilir.Trabzon 10 milyona satmaya yer arıyor. Takasla + para ile işi bitirsek iyi olabilir. Yusuf + 2-4 milyona okey olunabilir bildiğim kadarıyla Yusuf'ta Trabzonlu. Bir yanımda Yusuf'tan patlama bekliyor gelecek sene için ama en mantıklısı bu olabilir.
Gelecek sene ben de kendisinden bir patlama bekliyorum ama yabancı sınırı böyle olacaksa Mertens'in yedeği daha az riskli biri olacaktır ve yerli de rahat hareket etmek için Uğurcan'da lazım. Yusuf'ta Trabzonlu o yüzden çok olası geliyor bana.Yusuf konusunda ben biraz çekimserim çocukta ciddi potansiyel var ama sınır böyle kalırsa pek süre alabileceğini sanmıyorum hoca kadroda düşünmüyorsa da bu takas olabilir.