uğurcan çakır

Colin Kazım Richards+ ışıl alben+ bir miktar para

Yabancı kuralı 8+3 kalıyorsa şimdiden almak lazım hatta sezonun ilk hamlesi olması gerekiyor kaleyi yerli yapmazsak seneye de aynı şekilde zorlanırız. 3 yerliyi Uğurcan + Abdülkerim + Kerem yapıp Kazımcan, Barış, Yunus, Berkan, Kaan Ayhan yedek hattıyla da devam etmemiz lazım.

Yabancı kuralı 8+3 kalıyorsa şimdiden almak lazım hatta sezonun ilk hamlesi olması gerekiyor kaleyi yerli yapmazsak seneye de aynı şekilde zorlanırız. 3 yerliyi Uğurcan + Abdülkerim + Kerem yapıp Kazımcan, Barış, Yunus, Berkan, Kaan Ayhan yedek hattıyla da devam etmemiz lazım.
yerlilerimiz kaliteli bu sefer

Vakti geldi artık kavuşmalılar.

FvyTmPTWcBM5Vs9

6-7 m euro'ya biter veya takas + paraya biter. Geçen sene çok isterlerdi bu sene isteyemiyorlar Kingzat bayadır Uğurcan diyor vardır bir bildiği...
Dediğin rakamlara güzel olurdu. O paraları eder. Yaşı müsait, 5 sene kafamız rahat olurdu. Lakin TS 6-7'ye bırakır mı, pek zannetmiyorum. Yine de her halükarda yoklamak lazım tabii.

Trabzon 10 milyona satmaya yer arıyor. Takasla + para ile işi bitirsek iyi olabilir. Yusuf + 2-4 milyona okey olunabilir bildiğim kadarıyla Yusuf'ta Trabzonlu. Bir yanımda Yusuf'tan patlama bekliyor gelecek sene için ama en mantıklısı bu olabilir.

Trabzon 10 milyona satmaya yer arıyor. Takasla + para ile işi bitirsek iyi olabilir. Yusuf + 2-4 milyona okey olunabilir bildiğim kadarıyla Yusuf'ta Trabzonlu. Bir yanımda Yusuf'tan patlama bekliyor gelecek sene için ama en mantıklısı bu olabilir.
Kafa kafaya takas versinler ugurcanda mükemmel halde degil

Yusuf konusunda ben biraz çekimserim çocukta ciddi potansiyel var ama sınır böyle kalırsa pek süre alabileceğini sanmıyorum hoca kadroda düşünmüyorsa da bu takas olabilir.

Yusuf konusunda ben biraz çekimserim çocukta ciddi potansiyel var ama sınır böyle kalırsa pek süre alabileceğini sanmıyorum hoca kadroda düşünmüyorsa da bu takas olabilir.
Gelecek sene ben de kendisinden bir patlama bekliyorum ama yabancı sınırı böyle olacaksa Mertens'in yedeği daha az riskli biri olacaktır ve yerli de rahat hareket etmek için Uğurcan'da lazım. Yusuf'ta Trabzonlu o yüzden çok olası geliyor bana.

Geri
Üst Alt