uğurcan çakır

Kendisini çok istiyordum ama o videodan sonra bizim kapinin önünden geçemez. İnsAllah geçen yıl ki gibi bol hatalı gol yediği bir sezon olur. Trabzon bile kendisinden vazgeçer. Kariyeri Dior vurur

Kendisini çok istiyordum ama o videodan sonra bizim kapinin önünden geçemez. İnsAllah geçen yıl ki gibi bol hatalı gol yediği bir sezon olur. Trabzon bile kendisinden vazgeçer. Kariyeri Dior vurur
Böyle düşünmeyelim istersen renktaş.Biz neler gördük .o formayı asla giymem , tabuta girerim vs.vs. Sonra o formayı giydiler.Bu alemde herşey olabilir/olabiliyor.Uğurcan yıllarca kalemizi koruyabilir.Yarının ne getireceğini kim bilir.Hergün bu sözlerinimi zikredeceksin:)))
Bildiğimiz tek şey var ; kaleye 1.sınıf kaleciye ihtiyacımız var.8+3 devam ederse yerli olmasını kesinlikle elzem olarak göreceğiz.Bu yabancı transferi bolluğunda yerli kaleciler elmas kıvamında resmen.

Uzasın.Kendisine olan sempatisi vardı bu taraftarda bu hareketten sonra Abdulkadirle takılırlar artık Trabzonspor'da :D

TS camiası bahar ayında çektiği store reklamı videosunu gayrıahlaki bir şekilde kullanarak kıymetli renktaşımıza kumpas kurmuştur

Bu oyuna gelmeyeceğiz elbet bir gün bu hasret bitecek

Her topu dağa taşa sisirdi 5 metre önüne pas atmadı hocası hususi mi tembihledi yoksa kendi malligi mi çözemedim.

hayatından şüphe ettiği için mafyazon'da çürüyen 1 yetenek

Geri
Üst Alt