- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.477
- 5.103
Uğurcan sedandır günay ise hatchbacktir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rahat rahat uğurcan daha iyi diyebiliriz günay kim yaİki kaleci arasında bariz bir fark olmalı ,yoksa fb gibi paso değişiriz oda hiç iyi olmaz
Şu an hangisi daha iyi kaleci diyemeyiz hangisi formda sorusu en mantıklısı olur ,orda da eşitler açıkcası
Sakin olrahat rahat uğurcan daha iyi diyebiliriz günay kim ya
amma abarttınız da abarttınız bizde 15 maçı var yok sanki yıllardır 11 oynuyor da üzerine adam aldık
Uğurcan son 5 yılın en iyi yerli kalecisi ve son dönemde farkı açıyor diğer isimlere nazaran. Günay evet görev geldiğinde iyi iş yaptı ama mesela Rizespor maçında ofsaytlar dahil yediği 3 golü unutmamak gerekiyor. Özellikle 30 metreden aşırtma gol yemesi neden 1 üst seviye kaleciye ihtiyaç olduğunu gösterdi. Uğurcan Günay'a kıyasla çok büyük bir atletik fark yaratacaktır müthiş bir refleks kalecisi. Geçen sene Trabzon'da Rafa Silva'nın bir topuk şutunu kurtarmıştı ve inanılmazdı dünyada maksimum 10 kaleci öyle bir kurtarış yapabilir. Günay kurtarması gerekeni kurtarabilecek ideal bir kaleci ama Uğurcan olmayan pozisyonları da kurtarabilecek çok iyi bir kalecidir. Temel fark budur. Günay lehine olan kısımdan bakarsak Günay'ın ayak kalitesi gerçekten çok iyi ama Uğurcan'da son yıllarda kendisini bu konuda epey geliştirdi, Çünkü bu nokta onun en zayıf yönüydü ama artık makul seviyede bir ayak kalitesine sahip diyebiliriz.
diyebiliriz, güncel olarak da uğurcan daha iyiSakin ol
Güncel form durumunu yorumladın ,bi bardak su iç bir daha oku
hangisi daha iyi kaleci ! Diyemeyiz
Yaptı da yav. Dede Nwakaeme ve Hamsikle beraber şampiyon yaptıGunayi çok seviyorum. Asla kalecilik meziyetlerine ve kişiliğine bilhassa bir lafım yok. Ama Uğurcan Günay'dan farklı olarak ben bir seson çıkıp tek basima takımımi şampiyon yaptım dese kimse yok öyle bir şey demez.
Bu herif bu forumda nasıl mod olabiliyor anlamıyorum inanılmaz cidden
Birilerinin adamıyımBu herif bu forumda nasıl mod olabiliyor anlamıyorum inanılmaz cidden
W bizde de el patronla, pocikerimle, torrikle, Ali Sami Yen'in oğlu yunusla, aşk adamı icardi ile, veliaht prens Osimen ile, ve inşallah BAY ile yine yapar.Yaptı da yav. Dede Nwakaeme ve Hamsikle beraber şampiyon yaptı