Uhrencup M:1 | Galatasaray 3-0 FC Zürich | M.S | 17 Temmuz

Yoo onu nerden çıkardın.Paslarıda iyi değildi ayrıca.Bi tane Bruma sağda bomboştu taca attı topu.Oyunda etkili değildi bi kere.İlk maçlar normaldir.Heralde tüm pas trafiği Sneijderden olacak donk da olacak hali yok ya.Seninde maçlarda wesle ilgili objektif olmanı tavsiye ederim.
Futbolda genel felsefe vardir: Topun gidecegi yeri topu atan degil, kosuyu yapan oyuncu belirler diye. Mac sürekli dar alanda gecistigi icin bazi paslarin yerinde olmamasi gayet dogal.

Sneijder 3 kere diyagonal pas atip oyunun yönünü degistirdi, Bruma'ya savunmanin arkasina iyi pas atti örnegin. Arkadan gelip te top cikardi bir kac kez. Bu oyuna ancak bu kadar.

Malesef cevap vermek istemiyorum.Sadece doğruları yazmış ne diye kızıyorsun.

Bana cevap ver direk ozaman.Konunun başını okudunmu.Vasattı ilk yarı wes dedim.Kötümü dedim.Bana göre iyi değildi.Sonrada ilk maçlar normaldir dedim.Nesi vasat dedi o arkadaşda.Eğer bu iilk yarıdaki performansı iyiyse geçen seneden bi farkı olmayacak demektir wesin.Bunu demek istiyorum.Anladınmı şimdi.

cd0393f5bb9b90e11f16c9a22b882e16.jpg
tam olarak böylemis

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Epic sax guy sarkisi caliyor simdi :D

Bana cevap ver direk ozaman.Konunun başını okudunmu.Vasattı ilk yarı wes dedim.Kötümü dedim.Bana göre iyi değildi.Sonrada ilk maçlar normaldir dedim.Nesi vasat dedi o arkadaşda.Eğer bu iilk yarıdaki performansı iyiyse geçen seneden bi farkı olmayacak demektir wesin.Bunu demek istiyorum.Anladınmı şimdi.

Wes bu takımda olduğu sürece kaptanıdır 10 numarasıdır ve ölüsü bile çoğu takımı ezmeye yeterlidir...:hat:

İkinci yarıda Eray, Birhan, Olcan, Salih, Emrah ve Sinan Gümüş oyunda.

edit: Sabri de oyunda, komik frikik kullandi

tüm kazmalar sahada yine kapattim maci
böyle gsnin ..... koysunlar

Allah belani versin emi Sabri.

Ulan sen kimsin de frikik kullaniyorsun? Kimse de DUR demiyor. Daha 5 metre pas atamayan adam duran topun basina geciyor sanki bok var.

salih nasil giyer bu formayi???

Moderatör tarafında düzenlendi:
2.yari 100% gol yeriz bu adamlar ile :D

Geri
Üst Alt