Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.119
- 28.860
- 2.848
Böyle düşünmenizden dolayı sizi kınıyorumBiraz da Surileri gönderip Ukrayna'lı hanımefendileri besleyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle düşünmenizden dolayı sizi kınıyorumBiraz da Surileri gönderip Ukrayna'lı hanımefendileri besleyelim.
Ruslar sıka sıka Portekiz'e gider eeeaaaaabi bu arada Modern Warfare bitirdim arkadaşlar çok gerçekçi oyun.
WWII şovu yapıyor bana , Kershaw'ı Hart'ı Beevor'u hatim etmişiz hem de ana dilinden , kitaplığım neredeyse WWII'den ibaret. Kastamonu'dan girdiği triplere bak hahaha.daha önce berline giden adamlar portekize mi gidemeyecek?
abd rusların almanyaya gireceğini anladığında avrupaya çıkarma yaptığını ve rusları bloke etmek için oraya gittiğini bilmeyen zır cahillerle mi politika konuşacaz. general pattonun berlinde rus tanklarını görünce "biz yanlış düşmanı yendik" deyip ağladığını unutanlar ya da hiç bilmeyenler var
avrupanın ekonomisine falan laf atmıyoruz. ordu yok ordu. abd bile bu konuda rahatsız, nato ülkeleri daha fazla ödenek ayırıp silahlanmalı diye baskı yapıyor abd.
bu forumun cahili çok, dün f1 bugün de tarih ve politika dersi verdik.
romanyaya mı gittin dostum yoksa orada mı yaşıyorsun?bunlar manyak
Başka yönden dur diyecek bir güç de yok,çin zaten müttefiki
Berline dayanması süpriz olmaz
Teoride tabi böyle hödükçe bir savaş hiç olası değil
Birde brexit olayıyla ingililizlerin yine olayların sözde dışında kalıyoruz demesi de garip
Natonun çeperin dışında son yıllardaki tatbikatkarı,yazın romanyada otan askeri araçları bokuna saatlerce yollarda beklemiştim moldava tarafına yığınak yapıyorlardı
İlginç gelişmeler
Balkan kanadı ezilecek yine neticede
Sen kim buradaki insanlara tepeden bakmak kim. Kahvede yaparsın bu muhabbetleri oraletini yudumlarken.romanyaya mı gittin dostum yoksa orada mı yaşıyorsun?
yığınakları abd artırıyor. zavallı abd zayıf müttefiklerini korumak için ordan oraya çırpınıyor. adamlara ayak bağı oldu avrupalı beleşçiler. 2. dünya savaşındaki almanyaya ayak bağı olan italya gibiler. avrupalılar abdnin korkunç askeri gücünü kendileri için kullanıyorlar. kendileri bir şeyin ucundan tutalım demiyorlar. adamlar ordan oraya koşturuyor resmen. natoyu fesih etse amerikalılar ortada dımdızlak kalacak avrupalılar.
Hayırdır kardeş neydi düşüncem ile ilgili beğenmediğin?!!Böyle düşünmenizden dolayı sizi kınıyorum
Bu hep böyle renkdaş. Hep aşisizliktan. Belki iğne vurmak istersin kendisineBöyle düşünmenizden dolayı sizi kınıyorum
sexist bir bakış açısıHayırdır kardeş neydi düşüncem ile ilgili beğenmediğin?!!
iğne vurabiliyorum sağlam saplarımBu hep böyle renkdaş. Hep aşisizliktan. Belki iğne vurmak istersin kendisine
Gerçek hayatta böyle değildir emin ol. BURDA boburleniyorBu yasinler hep mi böyle
Gscimbom mobil
Gel uskudarda çay ismarliyim putin. Boğazı görputin: pazar ayinini vatikanda eda edecegiz