Ukrayna'da Gece Hayatı, Ukraynalı ve Rus Kızlar... "Rusça olmadan olur mu?"... vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ukrayna ve Rusya ile nasıl bir seviyededir bilmiyorum ama 3-4 günlüğüne Belgrad'a gittiğimde başım dönmüştü yemin ederim. Sokaklar full moda haftası... Bu kadar güzel kız bir araya nasıl gelmiş diyorsun. Sonra anlıyorsun ki adamların ortalama güzeli bizim mankenlere denk geliyor.

Yalnız bizimkilerle takıldığın zaman gerçekten maneviyata önem vermeye başlıyorsun. Yani azıcık karakterli olsun da çok güzel olmasına gerek yok, o noktadayım artık.
Sırplar çok güzel evet.

Ukrayna ve Rusya ile nasıl bir seviyededir bilmiyorum ama 3-4 günlüğüne Belgrad'a gittiğimde başım dönmüştü yemin ederim. Sokaklar full moda haftası... Bu kadar güzel kız bir araya nasıl gelmiş diyorsun. Sonra anlıyorsun ki adamların ortalama güzeli bizim mankenlere denk geliyor.

Yalnız bizimkilerle takıldığın zaman gerçekten maneviyata önem vermeye başlıyorsun. Yani azıcık karakterli olsun da çok güzel olmasına gerek yok, o noktadayım artık.
Balkanlarda dil bilmesen dahi saplama oranın çok yüksekmiş üstad doğru mu?

Osmanlı padişahları boşuna dışarı açılmadı

Demek ki yeteri kadar baskı yok bu mantıkla ama bence sebebi kılların daha açık renk olması

renktaş şu konuda baskı var aslında o baskı bütün çocuklara var ama "bir laf olur söz olur" lafı ile kadınlara biraz daha fazla baskı oluyor aile ile birlikte yaşarken lakin ayrı eve çıkmış bir kadın bu baskının büyük çoğunluğunu yaşamıyor benim oradaki yorumum buydu avrupa da 15-18 arası kişi ailesi ile yaşamıyor genelde bizde ise okul iş evlilik derken neredeyse 30 yaşını buluyor bu durum bu yüzden avrupalı gençlerde bu baskı yokken bizim ülkemizde var benim bahsettiğim ise buydu tam olarak

edit: bu durumlarda yurt dışına gitmiş bir kadın bu baskıdan bir anda sıyrılınca yani 180 derece dönünce üstündeki olay biraz sapıtıyor o yüzden diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt