Ukrayna'da Gece Hayatı, Ukraynalı ve Rus Kızlar... "Rusça olmadan olur mu?"... vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rusya’da 2017 ya da 2018 güzellik yarışmasında ikinci olan bir kızla bir süre flört ettim.Türkiye’de o güzellikte bir kızın havası ve egosundan yanına yaklaşmak imkansız olurdu.Ego ve kibir bu insanlarda pek yok.

Kiz instadan kitap tavsiyeniz var mi gibisinde story paylasmisti. Normalde hic huyum degildir dmden yurumek. Cevap verdim "Albert camus -the fall" diye. Yarim saat sonra cevap geldi. Okudugum en iyi kitap fln diye. Konustuk tum gece. Sabah baktim telefonunu birakmis telegramdan konusabiliriz fln diye. Ordan da konustuk bir sure sonra engelledim.

Kiz instadan kitap tavsiyeniz var mi gibisinde story paylasmisti. Normalde hic huyum degildir dmden yurumek. Cevap verdim "Albert camus -the fall" diye. Yarim saat sonra cevap geldi. Okudugum en iyi kitap fln diye. Konustuk tum gece. Sabah baktim telefonunu birakmis telegramdan konusabiliriz fln diye. Ordan da konustuk bir sure sonra engelledim.
Gerçek bir alfa 👍mal mısın neden engelliyorsun

Slav ve avrupalı kadınlara herkes sallar.Ancak erasmus ya da wat için yurtdışına çıkan Türk kızlarının dünyadaki lakabını kimse konuşmaz.Başkalarına bok atmadan önce kendi etrafımıza bir bakalım.

Slav ve Avrupalı kadınlara neden sallıyorlar ki? Ayrıca bizi ne ilgilendirir milletin ne yaptığı. Namus bekçiliği yapacak halimiz yok. İki yetişkinin seks yapması kadar doğal bir şey olamaz.

Erkek yapınca bir şey olmuyor ama kadın yapınca niye bir şey oluyor falan diyeceğim ama bu eril ortamda adımız a...ya çıkacak. Gerçi ben a.....tan gocunmam, bilakis gurur duyarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt