- 15 Ocak 2012
- 8.710
- 5.320
- 1.343
Ben açılmamış gülgoncasıyım diyip hergün arka bahçeyi sulatıyorlarmış hocam.Biraz daha açalım üstad!Ne yani burada malum bölgeye duvar örüp Erasmus'da o duvarı darmadağın mı ettiriyorlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben açılmamış gülgoncasıyım diyip hergün arka bahçeyi sulatıyorlarmış hocam.Biraz daha açalım üstad!Ne yani burada malum bölgeye duvar örüp Erasmus'da o duvarı darmadağın mı ettiriyorlar?
Hmm rutenyalı tipi de Rum katolik şükela namuslu da olurlar namussuzlarUstat cok memleket muhabettine girmedim. Ailesi lviv de kiz odessa da yasiyordu
Yurtdışında herkese şapur şupur ha?Vay kezolar vay...Ben açılmamış gülgoncasıyım diyip hergün arka bahçeyi sulatıyorlarmış hocam.
Erasmusun kim olduğunu kaç Türk kızı biliyordur pimp filan sanıyor olabilirlerBiraz daha açalım üstad!Ne yani burada malum bölgeye duvar örüp Erasmus'da o duvarı darmadağın mı ettiriyorlar?
Bilenlerinde darmadağın ettirdikleri gerçeği ile yüzleştim.Nedir bu yabancıya tarumar ettirme isteği?Erasmusun kim olduğunu kaç Türk kızı biliyordur pimp filan sanıyor olabilirler
Rusya’da 2017 ya da 2018 güzellik yarışmasında ikinci olan bir kızla bir süre flört ettim.Türkiye’de o güzellikte bir kızın havası ve egosundan yanına yaklaşmak imkansız olurdu.Ego ve kibir bu insanlarda pek yok.
Ortaya çıkmayacak hem de kılları daha açık renkBilenlerinde darmadağın ettirdikleri gerçeği ile yüzleştim.Nedir bu yabancıya tarumar ettirme isteği?
Gerçek bir alfaKiz instadan kitap tavsiyeniz var mi gibisinde story paylasmisti. Normalde hic huyum degildir dmden yurumek. Cevap verdim "Albert camus -the fall" diye. Yarim saat sonra cevap geldi. Okudugum en iyi kitap fln diye. Konustuk tum gece. Sabah baktim telefonunu birakmis telegramdan konusabiliriz fln diye. Ordan da konustuk bir sure sonra engelledim.
Ustat imkansizdi yav reel hayatta bir araya gelmemiz. Kiz odessa polonya paris moda haftalarina katilmalar turneler. Benim hayat ucgenim o aralar bismil batman silvandi sen dusun artikGerçek bir alfamal mısın neden engelliyorsun
Olsun şansını deneseydin engellemek nedirUstat imkansizdi yav reel hayatta bir araya gelmemiz. Kiz odessa polonya paris moda haftalarina katilmalar turneler. Benim hayat ucgenim o aralar bismil batman silvandi sen dusun artikyerel mutfaga yoneldik biz de
Olsun şansını deneseydin engellemek nedir
Üstad kaldır engeli yaz ya huYanlis bir karar olmus biraz kabul ediyorum
Latin kızları da efsanedir.Kübalı bir kız arkadaşım vardı.Dünyanın en rahat insanları diyebilirim.Ekli dosyayı görüntüle 98206
Erasmus icin ispanyaya giden genclerin hikauesini anlatiyor tavsiye ederim
Slav ve avrupalı kadınlara herkes sallar.Ancak erasmus ya da wat için yurtdışına çıkan Türk kızlarının dünyadaki lakabını kimse konuşmaz.Başkalarına bok atmadan önce kendi etrafımıza bir bakalım.