“Ukrayna’da yolun sonuna geldim”

Gelirken srna bernard facunda ve w.nem i getir yaninda yeter:)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasbinallah :)

Adamla benim aramda bir mevzu arkadas ne diye girersiniz araya.

Bir yöneticinin bu üslupla konuşması hiç hoş değil Fatih Bey. Üstü kapalı bir tehdit sezmiştim Atıf arkadaşımızın da serzenisi ile bu husus hakkinda ciddi sekilde rahatsiz oldum.

Bir yöneticinin bu üslupla konuşması hiç hoş değil Fatih Bey. Üstü kapalı bir tehdit sezmiştim Atıf arkadaşımızın da serzenisi ile bu husus hakkinda ciddi sekilde rahatsiz oldum.

Rahatsızlığınız kısa sürede giderilecektir hiç merak etmeyin değerli üyemiz. Hatta birden çok seçenekte sunulacaktır mağduriyetinizin giderilmesi hususunda.

Rahatsızlığınız kısa sürede giderilecektir hiç merak etmeyin değerli üyemiz. Hatta birden çok seçenekte sunulacaktır mağduriyetinizin giderilmesi hususunda.

Seçenekte derken -de eki ayrı yazılacak saygıdeğer yöneticim daha dikkatli olursaniz mutesekkir olurum.

Seçenekte derken -de eki ayrı yazılacak saygıdeğer yöneticim daha dikkatli olursaniz mutesekkir olurum.

Öyleyse sizde biraz dikkat ederseniz bende çok "müteşekkir" olurum. Neyse daha fazla uzatmanın bir anlamı yok özelden de konuşabiliriz sanırım bu mağduriyet konusunu.

Yardımcı Antrenör Hamza Hamzaoğlunun getirilmesini isterim.

Yanında kondisyonerleri ve Zagoyuda getirir diye düşünüyorum gelirse.

Gel Lucescu gel. Özledik.

Sende tatava yapma, bastir imzayi gec. @GalatasaraySK

Gelsin Luce eline şu kadroyu verelim sonra rahat rahat oturup maçları seyredelim. :)

Onur K.

Tarık Ç. Ömer Toprak Koray G. Telles

Gökhan İnler Melo

menez(bedava) Sneijder Bruma

Michy Batshuayi

Gelsin Luce eline şu kadroyu verelim sonra rahat rahat oturup maçları seyredelim. :)

Onur K.

Tarık Ç. Ömer Toprak Koray G. Telles

Gökhan İnler Melo

menez(bedava) Sneijder Bruma

Michy Batshuayi

Biz hiç rahat maç izlemeyiz. Ülke olarak karakter meselesi, illa buluruz bir şey :)

shaktarin baskanini da transfer edelim, baskanimiz o olsun

param var huzurum var

la sanki bu taraftar degildi luceskuyu istemeyen yillar sonrada manciniyi arzularmiyiz acaba?

Hamza Hamzaoğlunu kulüpten içeri sokmak isteyenler Sneijder'e güle güle desinler geldiği gün. Gelmesini istemediğim biri Hamza. Lucescu ise doğru adaylardan birisidir. Hatta ilk gelen o olmalı taraftarın ve kulübün sıkıntılarını çözer bir nebze.

Lucescu cok sever Sneijder tipinde oyunculari. Sisteminde cok önemli yeri var 10 numaranin.

Türkiye´yi cok iyi bilen basarili bir TD iste. Elit kategoride zaten yillardir.

Futbolu ona birak, rahat et. Zaten kadromuz gayet iyi. 1-2 Lucescu transferiyle costurur bizi seneye.

Öyle bitik, cökük bir durumda degiliz. Bakmayin Mancini batirdi da, kaliteli takimiz yani.

Getirsin 1-2 oyuncu, rahat edelim.

Geri
Üst Alt