Ülker Ürünlerine Boykot!

ülker yok! Milangaz yok! Koç yok! bunlari almiyoruz. Koç larida boykot ediyoruz. Ogullarina sahip olsunlar.

Asla paranizi Garantiye marantiye yatirmiyorsunuz!

Bu fenerli ruh hastasi patronlarin memlekete çok büyük zararlari var.

Vestel, Kiğılı ve Doğuş Otomotiv'i de ekleyelim.

Ülker markası oldum olası zaten kalitesiz ürünler yapar.

Şimdiye kadar almanız hata.

Hiçbir zaman ülker ürünleri kullanmadım.

Aslında taraftar olarak değil de kulüp boykot yapsa iyi olur . Taraftar da yapar ama 1 gün yapar 2 gün yapar 3. gün ben yapmasam da olur bir ben mi kurtarıcam der . Ama kulüp derse kulübe yararlı olmak için gerçek anlamda boykot yapar .

Resmi site açıklasın fbli şirketlere boykot diye . ülkerle olan sponsorluk da bir zahmet iptal edilsin . Sırt reklamına artık Gazprom mu gelir yoksa Emirates mi bilmiyorum . Ama ülkerden daha iyi bir reklam bulacağımız kesin .

Hangi firmaya , hangi şirkete baksam ya fbnin sponsoru yada başkanları veya yöneticileri fbli .

Fbliler de misilleme olarak bizim şirketlere boykot yapmaya kalkacak ama bizim şirketimiz yok :)

O yüzden mümkünse uluslararası firmalarla sponsorluk anlaşması imzalamalıyız .

Taraftar sayısı bazında fazla olsak da, bizim taraftarların bu konularda başarılı olamayacağına eminim. Bu ülkede sadece fener taraftarı bu tip işlerde etkili olabilir. Onlar takımlarının haksız olduğuna emin olsalar bile yine organize olurlar. Benim fikrim bu. Bunu daha önce gördük çünkü

Uzun süredir kendi çapımda boykot ediyorum umarım bu geniş bir kitleye yayılır

Ben zaten almıyordum

C5303 cihazımdan gönderildi

Katılıyorum güzel konu..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kızma renktaş ta ne alıyorsun? ETİ mi:D

İnsanların beni yanlış anlamasını istemem.

Genelliklen kraker, çikolata vs. çok daha kaliteli Alman, İtalyan ve İsveç ürünleri mevcut.

Eskisi gibi inanılmaz fiyatlarada satılmıyorlar. 3-5 lira fazla verip çok daha kalitelisini yiyin.

Bunları bulmıyorsanız, Nestle'nin ürünlerini yiyin.

Ülker'in çikolatasından tutun, krakerlerine kadar hepsi tatsız, tuzsuz ürünler. Paranızı çöpe atmayın.

Zaten Ülker'in Gebzedeki aroma üretme tesislerini görseniz aslında tüm ürünlerinin tadlarının sonradan katıldığını görürsünüz.

Genelliklen kraker, çikolata vs. çok daha kaliteli Alman, İtalyan ve İsveç ürünleri mevcut.

Eskisi gibi inanılmaz fiyatlarada satılmıyorlar. 3-5 lira fazla verip çok daha kalitelisini yiyin.

Bunları bulmaıyorsanız, Nestle'nin ürünlerini yiyin.

Kardeş misal canın cubuk kraker yada kaymaklı biskuvit çekti mecbursun yani o yuzden öyle yazdım :D

Kardeş misal canın cubuk kraker yada kaymaklı biskuvit çekti mecbursun yani o yuzden öyle yazdım :D

Dostum bu bahsettiğin ürünlere benzer ve alternatif birçok ürün mevcut. Aslında dikkat etmiyorsunuz, eliniz raflarda o ürünleri almaya alışmış.

Birazcık dikkatli gözlerle baksanız, çok fazla alternatifiniz olduğunu görebilirsiniz. Krakerde özelliklen inanılmaz fazla alternatif var.

Mesela örnek, her zaman şu ürünü alırım. İnanılmaz güzel birşey. Mutlaka denemelisiniz.

4.jpg

44salati_pavesi.jpg

GP_pomodoro_250g.jpg

Dostum bu bahsettiğin ürünlere benzer ve alternatif birçok ürün mevcut. Aslında dikkat etmiyorsunuz, eliniz raflarda o ürünleri almaya alışmış.

Birazcık dikkatli gözlerle baksanız, çok fazla alternatifiniz olduğunu görebilirsiniz. Krakerde özelliklen inanılmaz fazla alternatif var.

Mesela örnek, her zaman şu ürünü alırım. İnanılmaz güzel birşey. Mutlaka denemelisiniz.

4.jpg

44salati_pavesi.jpg

GP_pomodoro_250g.jpg

ilk fırsatta deniyecegım kardeşim sağolasın :D

ülkere boykot diyoruz hemen hemen hepimizin aldığı formada ülker isminide taşıyoruz. peki ülkerden daha bir şerefsiz koça neden boykot girişiminde bulunulmadı bunca zamandır ?

Bunları bulmıyorsanız, Nestle'nin ürünlerini yiyin.

Ülker'in çikolatasından tutun, krakerlerine kadar hepsi tatsız, tuzsuz ürünler. Paranızı çöpe atmayın.

Zaten Ülker'in Gebzedeki aroma üretme tesislerini görseniz aslında tüm ürünlerinin tadlarının sonradan katıldığını görürsünüz.

Herkesin kendi zevki tabii de Eti gibi bir marka varken neden yabancı ürünü kullanayım? Yurtdışını gezip gören insanlarız. Oralarda da alıp yiyoruz. Ahım şahım bir şey değiller. Abartılacak bir şey yok bana göre.

Geri
Üst Alt