Ülker Ürünlerine Boykot!

Ülkerin hemen hemen bütün ürünlerinde G.D.O(Genetiği değiştirilmiz organizma) lu mısır şekeri vardır hatta G.D.O lu mısırıda türkiye ye sokan odur Bakınız: Kargil G.D.O insan sağlığı için son derece tehlikelidir kanserden kısırlığa, erken yaşta ergenliğe girmekten,obezite,şeker hastalığına psikiyatrik rahatsızlıklara neden oluyor isteyen internetten araştırsın kısacası biyolojik silahtır BU BOYKOTU İLK ÖNCE KENDİ SAĞLIĞINIZ sonra takımınız için yapın özellikle çocuklarda tahribat çok fazladır 8,9 yaşında ergenliğe giren kız çoçukları tespit edilmiştir Hiperaktivite dikkat dağınıklığı sonuçlar arasındadır ŞOK MARKETLERİDE ÜLKERİNDİR

Özellikle Muhazafakar renkdaşlarıma sesleniyorum G.D.O haramdır Ülker ŞOK mağazalarında alkol satmamaktadır ama G.D.O lu haram ürünler satmaktadır

Herkesin kendi zevki tabii de Eti gibi bir marka varken neden yabancı ürünü kullanayım? Yurtdışını gezip gören insanlarız. Oralarda da alıp yiyoruz. Ahım şahım bir şey değiller. Abartılacak bir şey yok bana göre.

Renkdaşlarım, İŞLENMİŞ ÜRÜNLERDEN LÜTFEN UZAK DURUN İŞLENMİŞ ÜRÜNLER SİZİ HASTA EDER. ALLAH BÜTÜN RENKDAŞLARIMA SAĞLIK, SIHHAT, MUTLULUK, HUZUR VE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU KUPASINI KALDIRDIĞIMIZI GÖRMEYİ NASİP ETSİN AMİNNN................:)

TORKU VAR 10 NUMARA KALİTE HEM DE LEZZET ... Bu tür işler saçma diyenler bu isimleri sporda görebildiklerini unutmasınlar saçmaysa spordan ellerini çeksinler ... futboldan siyaset ve para baronları uzaklaştırılmalı açık ve net ... ben koç gurubu demirören gurubu ve ülkeri protesto ediyorum ürünlerini de almıyorum arkadaşım..

haberlerimi 3 puan dan takip ediyorum foruma giriyorum

tvde trtspor izliyorum çok da iyi yorumcuları var

medyada satılmamış tek kalem yok gazete almıyorum okumuyorum netten takip ediyorum

takımıma her alanda elimden gelen desteği gösteriyorum

Renkdaşım seninle tamamiyle aynı fikirdeyim her nekadar işlenmiş ürünlere karşı olsamda TORKU hem MİLLİ bir firma hemde kooparatif 50000 kişilik üstelik ürünlerinde şeker pancarından yapılmış şeker kullanıyor G.D.O suz şeker pancarı

Bu Turkcelin yaptığı taraftar anketi var bir milyonun üzerinde katılım olmuştur Galatasarayın oranı %40 çıkmıştır fbjk nin ikisin toplamı ancak bize yaklaşıyor FeneVin %25 civarıydı tabi şike medyası bunu görmezden geldi Şöyle bir algı oluşturmaya çalışıyorlar; feneVle bizim oranların yakın olduğu izlenimi yaratılmaya çalışılıyor Yani biz çok büyük bir gücüz yeter ki iyi organize olalım İstersek ülkere çok büyük zarar veririz :cigara:

Ulker urununu ham yaptim boykotttt

[attachment=10919:ImageUploadedByTapatalk1402818103.092371.jpg]

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1402818103.092371.webp
    ImageUploadedByTapatalk1402818103.092371.webp
    17 KB · Görüntüleme: 151
Hiçbir kuvvet beni Albeni ve Çokonat yemekten alıkoyamaz. [HASHTAG]#CikolatamaKarisma[/HASHTAG] [HASHTAG]#AlbeniDunyaninEnIyiCikolataliUrunudur[/HASHTAG]

Zaten ürünlerinin geneli 5 para etmez, çakma ürünlerle piyasada yer edinmiş bir firma. Yıllardır zaten hiçbir ürününü kullanmadığım için boykota katılamayacağım.

BERkay & eKİN & Berkin

Aranızda Ülker Çikolatalı gofret yemeyen var mı

boykot isi bence dunyanin en sacma isi

zamanındada boykot işi vardı ancak millet olarak beceremiyoruz sözde fransız arabaarına binmeyecektik yersen

5-6 yasindan beri almadim aileme de aldirmadim . Fenerbahce'den dolayi degil sadece siyasi nedenleri de var .

Bize ürün gamlarından biriyle (Cafe Crown) sadaka verir gibi sponsor olup, fb'ye sponsor ve isimden öte basketbol tarihini,oyuncularını ve altyapısını veren, Fenerbahçe'ye basketbolda bir tarih ve hak edilmemiş şampiyonluklar kazandıran, üzerine salon yapan bir markayla işim olmaz.

twitterda bi kampanya yapıp top trend yapsak hiç fena olmaz hani. korkudan ne ortaklık kalır ne bişey

Geri
Üst Alt